woensdag 3 december 2014

Jobstudent oostende weekend

Wie mag als jobstudent werken, hoeveel mag je werken, hoeveel ga je verdienen. Studentenwerk is niet enkel interessant voor je portemonnee, maar ook voor later als je werk zoekt. Dankzij een studentenjob doe je ervaring op die je kan vertalen in sterke punten op je cv. Op zoek naar een studentenjob?


Werk zoeken binnen 142. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Ben jij op zoek naar een studentenjob in Antwerpen? Of zoek je een job in het weekend of de vakantie?


Bekijk hier ons aanbod van studentenjobs in Antwerpen! Met veel enthousiasme ga je samen met de klant op zoek naar dat paar schoenen, handtas dat aan zijn of haar specifieke behoeften en wensen voldoet. Apply to Customer Service Representative, Crew Member, Barista and more! Weekend jobs available in Belgium, WI on Indeed. Vind jobstudent oostende.


Klanten gelukkig maken, daar doen we het voor. Vanuit onze winkels, ons magazijn in Tisselt en ons hoofdkantoor in Kontich. Klantgericht, gepassioneer geconnecteer verantwoordelijk en verrassend willen we zijn, elke dag opnieuw. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die - naast hun opleiding of studie – als Jobstudent bij ons willen werken. Meer dan 1medewerkers werken enkele uren per week in onze winkels.


Dat doen ze doordeweeks of in het weekend. Zo verdienen ze lekker wat bij. Ook in de vakantieperiodes zoeken we regelmatig mensen. Met de nieuwe wetgeving kies jij wanneer je werkt en hoelang, in overleg met je werkgever. Wanneer je meer dan 4uren als jobstudent werkt, betaal je vanaf het 4ste uur volwaardige RSZ bijdragen.


Verder werd er niets aan de wetgeving gewijzig het blijft nog altijd even interessant om als jobstudent te werken. Je bent flexibel beschikbaar zowel doordeweeks als in het weekend. Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een.


By clicking on Next , you confirm having read and accepting the Terms and Conditions of this website. De komende maanden worden al onze winkels vernieuwd om z. Oostende ZKT jobstudenten. Dinsdag en woensdag november. Dan is bpost vast iets voor jou.


Voor een grote supermarkt in het. Versterk ons team als Jobstudent tijdens het weekend ? Na een duidelijke opleiding sta je in voor de schoonmaak in een Brugse museum. Bershka is op zoek naar.


De beste jobadvertenties in Trovit. Kinepolis heeft zijn privacy beleid aangepast. Deze tekst vertelt je nu nog duidelijker welke persoonlijke gegevens we van jou verwerken en hoe we jouw klantervaring daarmee kunnen verbeteren, maar ook hoe je die gegevens kan inkijken, corrigeren of verwijderen. Commercieel talent, logistieke kracht of corporate profiel?


De juiste job wacht op jou. Want bij Delhaize hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: als team een aangename winkelervaring creëren voor onze klanten, en hen op culinair vlak inspireren. We zijn blijvend op zoek naar enthousiaste studenten verpleegkunde om onze teams in het weekend en tijdens de schoolvakanties te versterken. Ben je in het bezit van een zorgkundig visumnummer?


Heb je één of meerdere dagen vrij in één van de volgende vakanties? Of wil je een extra handje uitsteken in het weekend ? Idee Kids Monitoren heeft nog heel wat plaatsen vrij voor jobstudent. Zoek de juiste vacature voor Jobstudent met bedrijfsreviews en info over salaris. Wij bieden onze medewerkers volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Wil jij graag werken binnen de retail? Wist je dat heel veel managers en winkeldirecteurs bij Carrefour ooit gestart zijn als jobstudent ? We vinden dat eigenlijk logisch: hoe beter je het bedrijf kent, hoe straffer je prestaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts