dinsdag 2 december 2014

Spreuken over het leven

Beroemde uitspraken, spreuken , gezegden, quotes en wijsheden. Menu Spring naar inhoud. Spreuken en gezegden over het leven.


Spreuken over het leven

Bent u op zoek naar mooie spreuken en gezegden over het leven ? Dan helpen wij u graag verder. Grappige korte spreuken en uitspraken over leven. Lees hier leuke spreuken over het leven.


Hoe mensen soms tegen het leven aankijken, hoe ze het beleven en hoe ze soms houvast proberen te krijgen bij soms ongebruikelijke gebeurtenissen. En uiteraard houden we daarbij goed in de gaten welke zinnen het meest populair zijn. Welke wijsheden over het leven het beste gewaardeerd worden. Ik heb de mooie teksten over het leven bij elkaar geraapt en heb ze onderverdeeld in vijf duidelijke categorieën.


Als het leven een wonder is, moet de dood een terugkeer zijn naar de normale toestand. Over wat het leven mooi maakt, de veelgezochte betekenis, zowel in het Nederlands als in het Engels. We leven in een wereld van fantasie, een wereld van illusie. Het leven gaat niet over het jezelf vinden. Falen op een bepaald punt in je leven is niet te voorkomen, maar opgeven is onvergeeflijk.


Mooie woorden over het leven , om het leven te vieren, kracht uit te halen, sterker te worden of gewoon omdat ze mooi zijn! Het is niet altijd even gemakkelijk om op deze teksten te komen. Deel nu jouw favoriete spreuk! Naast het feit dat je mensen een kaartje kunt sturen met spreuken erop, is het bijvoorbeeld ook leuk om spreuken in huis te hangen. Veel mensen hangen bijvoorbeeld spreuken in de wc.


Dit is een leuke plek, omdat je dan zeker weet dat ze gelezen worden. Ook kun je bijvoorbeeld spreuken aan de muur hangen. Ben je op zoek naar mooie teksten en spreuken over alle dingen en gebeurtenissen in het leven ? Mooie zinnen en spreuken over vriendschap, liefde, het leven , de taal van ons hart en meer. Coelho, Goethe en John Lennon.


Ontdek hier mooie teksten van o. Mooie spreuken over het leven : Voorbeelden van mooie spreuken over het leven. Als je weet wat lijden is, dan ben je meer in staat meer van het leven te genieten. Vergeving schenken, betekent dat je beseft dat het koesteren van oud zeer je leven verwoest. Levensmotto’s zijn spreuken of zinnen die je helpen om de dag door te komen, of je leven te leven.


Spreuken over het leven

Door anderen geschreven of mij. Hieronder zie je een lijst met een aantal mooie levens motto’s. Vera schrijft puur: Gedichten, spreuken , quotes. Houd Van Het Leven Citaten Dagelijkse Citaten Ware Citaten Troost Citaten Gebroken Citaten Rouw Lichttafel Gevoelens.


Zelf een mooie spreuk over het leven toevoegen aan deze pagina? Happiness is the key to success. Iedereen heeft wel een spreuk die voor zijn of haar leven erg goed kan dienen en waardoor die persoon geïnspireerd raakt.


Bekijk het bord Gezegden Over Het Leven van joriendouma op Pinterest. Op deze pagina hebben wij een prachtige selectie gemaakt van spreuken over het leven. Als hoog sensitief persoon (hsp) voel je alles heel intens. Hoge pieken en diepe dalen, is waar het leven voor een groot deel uit bestaat. Dit gedicht gaat over de geestelijke pijn die een diep dal met zich meebrengt.


Gelukkig maken de hoge pieken, de geluksmomenten, het waard. Je maakt het leven zo leuk of zo moeilijk als je zelf wilt. Wil je graag positieve mensen aantrekken in je leven ? Begin dan eerst met zelf positief in het leven te staan. Enkel op deze manier kan je andere positieve mensen tegenkomen. Je moet het leven beschouwen als een wedstrijd die je kunt winnen of verliezen.


Mooie zinnen die werken als een levensmotto en die je kunnen inspireren. Deze spreuken over het leven. Ook als je op zoek bent naar het doel in je leven kan je deze mooie levensteksten lezen.


België is het bierland bij uitstek. Hetzij in verdriet of grote vreug een goed glas bier doet altijd deugd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts