maandag 1 juni 2015

Op mijn lijf geschreven boek

Op mijn lijf geschreven boek

Ook toen ik nog helemaal niet dik was. Inmiddels wel dik en ik haatte mijn lijf. Dit boek helpt mij om positiever naar mijzelf te kijken. Ik bewonder dan ook alle vrouwen die er in staan. Zo wil ik ook naar mijzelf kunnen kijken.


Met dit boek ben ik aardig op weg. Elke maand doe ik mijn boekenupdate hier op Cynthia. Op je lijf geschreven van Mayra Louise is daar een mooi voorbeeld van. Ik dit boek wat uitkwam op mijn verjaardag gelezen en het was na mijn zoon het tofste kado ever! Maar na jou boek kijk ik er nog meer met liefde tegenaan.


Maar dat zijn mijn enige twee minpuntjes voor dit boek. Verder vind ik dat iedereen het zou moeten lezen. Misschien vooral wel de mensen die denken dat bopo gaat om overgewicht goed praten.


Het gaat om zoveel meer. Bekijk het bord op mijn lijf geschreven van jdejdeop Pinterest. Bekijk meer ideeën over Ware woorden, Spreuken en Inspirerende citaten. Mooi vormgegeven boek met een prachtige en super belangrijke boodschap! Die doet namelijk alsof dit een biografisch boek is, met alle ups en downs van de weg naar self-love.


Mijn lijfboek, zoals ik het in mijn hoofd vaak noem. En meer nog: over leren houden van jezélf. Maar ook over waarom dat soms zo lastig is. Ik wil even zeggen: dank je wel.


Op mijn lijf geschreven boek

Wij spraken haar over haar boek. Want leren houden van je lichaam, dat is zo gemakkelijk nog niet. Guido Eekhaut is auteur en journalist. Een van zijn eerste romans, De cirkeljaren, kreeg de prijs van de stad Brussel. Als journalist schreef hij o. In dit boek deelt ze op persoonlijke en soms hilarische wijze haar verhaal en de belangrijkste inzichten die ze de afgelopen jaren leerde.


Over waarom het schoonheidsideaal een lachertje is, waarom geluk niet in je kledingmaat of gewicht zit, en waarom ook jij goed genoeg bent. Mijn podcast gaat over self-love, self-care en hoe je een positievere (of juist neutralere) kijk op je lijf krijgt. Je eigen spiegelbeeld haten, denken dat je leven beter wordt als je maar wat kilo’s kwi. En – belangrijker – ze deelt de inzichten waarom geluk niet in een kledingmaat zit en tips voor meer zelfvertrouwen. Een passend boek voor iedereen die… eigenlijk gewoon een passend boek voor iedereen die weleens met negatieve self talk in zijn hoofd loopt.


Op mijn lijf geschreven boek

Een mooie stap om te zetten. Listen to Mayra Louise episodes free, on demand. Vanmorgen word ik getipt door een vriendin. Als laatste stond er een mooi liedje op van Ben Harper vertelt ze me, ‘She’s only happy in the sun’.


Een prachtige afsluiting van een walgelijk gebeuren. En werkelijk op mijn lijf geschreven , dat dan. Bedankt voor je leuke reactie! Een boek voor iedereen, gezond of ziek, arts of paramedicus.


Muiterij in mijn lijf leest als een roman, waarbij een zekere spanning naar het verloop der gebeurtenissen niet ontbreekt. MIJN VERHAAL, ZELF GESCHREVEN Cursus. Lijkt het u wel iets om zélf in uw pen te kruipen, maar weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Dan is deze cursus onder leiding van een professionele schrijver u vast op het lijf geschreven : u krijgt niet alleen tips om uw verhaal boeiend en gestructureerd neer te pennen, u leert uw herinneringen ook te duiden in het geheel van uw leven.


In zijn enthousiasme heeft Hans aangeboden een boek te maken over de geschiedenis van de vakbond ABW, ter ere van het 75-jarige bestaan. Op zoek naar een Liefde op het lijf geschreven - boek geschreven door auteur Sytze de Vries? Registreer u op onze website huisdierenopvang-zonnebeke. Ik heb het boek in etappes gelezen, want het kwam soms erg binnen en greep me emotioneel aan. Ik zou het boek “Onzichtbaar” van Angelique Rijk, als aangrijpen leerzaam, confronterend en krachtig willen noemen.


Knap dat Angelique zich zo kwetsbaar durft op te stellen, door dit boek te schrijven! Vele levenslessen komen voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts