maandag 6 juli 2015

Ik wil met iemand praten over mijn leven

Vergelijkbare zoekopdrachten voor ik wil met iemand praten. Info over ik wil met iemand praten. Ik wil met iemand praten. Wil je er over praten ? Verlies van gezondhei een dierbare of bijvoorbeeld je baan kunnen soms diep ingrijpen op je leven. Je loopt rond met verwarrende, intense gevoelens zoals verdriet agressie, boosheid of rusteloosheid.


Ik wil met iemand praten over mijn leven

Als je moeite hebt om over je gevoelens te praten is het lastig om hier direct met iemand over te praten. Wat kan helpen is het starten van een ontdekkingstocht. Als je voor anderen nooit je gevoelens concreet onder woorden brengt kan het heel goed zijn dat je zelf niet eens goed weet wat je voelt. Een goede oefening is beginnen met schrijven.


Ik had veel last van mijn depressie en ik durfde er met niemand over praten. Ik ben nog maar minderjarig en denk dus dat als ik er met niemand over zou praten ik het dan niet heel lang meer vol zou houden. Buiten mijn familie om heb ik niemand die echt om mij geeft en al helemaal niemand met wie ik over mijn gevoelens en problemen kan praten. Wat wil ik met mijn leven ? Wat vind je leuk en waar wil je je tijd aan besteden? Het is een vraag die vooral veel jonge mensen bezighoudt.


Zodra je klaar bent met je opleiding, en ineens in de ‘grote mensen wereld’ belandt. Maar ook op latere leeftijd kan deze vraag de kop op doen. Juist anoniem met iemand praten die je niet kent en ziet, kan heel fijn zijn. Door er over te praten , kun je belangrijke inzichten ontdekken die je weer op weg helpen.


En natuurlijk is het gewoon fijn wanneer er iemand naar je luistert. Praat hier ook over met uw partner en familie. Vraag van tevoren om een ‘dubbel consult’. U kunt iemand meenemen naar het gesprek. Bijvoorbeeld uw partner, kind of goede vriend.


Ik wil met iemand praten over mijn leven

Dat kan vooral fijn zijn als u zenuwachtig bent. Deel je gevoelens met anderen. Door te praten over je problemen, bouw je een bepaalde relatie op. Je hebt contact met iemand en dat op zich kan al een leuk gevoel geven. Als je met iemand kan praten , kan het je helpen om minder te piekeren.


Unsubscribe from Willy Tje? Rein Mercha ik wil met jou mijn leven delen - Duration: 4:25. Hoe wil ik leven tot mijn overlijden? Praten over het levenseinde, hoe dan? En ze veranderen met de tij onder.


Vraag de persoon wanneer deze tijd heeft om naar jou te luisteren. Dat doe je misschien beter niet in een café met luide muziek. Dat is niet het goede moment om over je slechte rapport te beginnen.


In deze brochure vind je informatie over het leefplan. Over wat een leefplan is, hoe het ‘werkt’ en wat je eraan hebt. Er staan vier hulpmiddelen in. Met deze hulpmiddelen kan je zelf je mening geven over wat voor jou een prettig leven is.


Ik wil met iemand praten over mijn leven

En wat jij nodig hebt aan ondersteuning. Deze hulpmiddelen zijn. Nooit een compliment, nooit een arm om me heen. Ik ben uiteindelijk wel gaan praten en ook mijn man moest mee. Omdat ik daarover niet kon praten met hem, heb ik hem een e-mail gestuurd met daarin o. Als woorden niets uithalen, dan maar een e-mail.


Als traineecoach en organisatie- en assessmentpsycholoog heb ik de afgelopen jaar talloze millennials begelei waarvan de meeste hoogopgeleide management trainees. De meest voorkomende opmerking die ik van hen heb ontvangen: “Dirk, mijn probleem is dat ik gewoon echt niet weet wat ik wil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts