maandag 3 augustus 2015

Zenuwachtig eerste werkdag

Zenuwachtig eerste werkdag

Wauw, een hoofd vol met nieuwe informatie en ideeën! Dit allemaal door de afgelopen dagen. Dinsdag juli was mijn start bij TSG Group, een ingenieursbureau in Eindhoven. Eric is zenuwachtig voor zijn eerste werkdag.


Zenuwachtig eerste werkdag

Dorien reageert niet zoals verwacht. Frank moet zich gaan verontschuldigen bij Cois. Kasper begint aan zijn. Ik ben wel een beetje zenuwachtig , zo’n eerste week is toch altijd even wennen.


Maar dat is met alles zo, ook toen ik tweeënhalf. Terwijl me toen echt werd uitgelegd dat ik eerst met iemand samen stond. Maar goe zo leer je het sneller. Maar ik had ook meteen een tafel met een groot gezelschap van man.


Zenuwachtig eerste werkdag

Dat was niet fijn om te bedienen als je voor de eerste keer werkt. Maar volgens mij heb ik het goed gedaan voor de eerste keer. Ik liet David achter en ging naar mijn kamer, daar lag mijn uniform voor mijn eerste werkdag. Eigenlijk was ik wel zenuwachtig.


Daarnaast is jouw eerste werkdag al spannend en druk genoeg. Je kunt je niet bezig houden met het spelen van een bepaalde rol. Zet de juiste toon op je eerste werkdag ! Al met al kunnen we concluderen dat de eerste werkdag hét moment is om jezelf te onderscheiden door een proactieve in plaats van passieve houding aan te nemen. Profuomo, Amsterdam, Netherlands.


De eerste werkdag ,voel me zenuwachtig. Over vandaag vertel ik even in delen. Deel is ná uur, obviously. Iedereen reageert ontzet. Véronique vreest dat de zaak het imago van VDB kan schaden.


Hanne is zenuwachtig voor haar eerste werkdag bij Fashion. Delphine en Mathias ontvangen de eerste stalen biowijn. Echt zenuwachtig was ik niet, ik had er vooral heel veel zin aan! Stiekem toch wel best spannend als je dan eenmaal het pand binnenstapt.


Vandaag was de eerste werkdag van waarnemend burgemeester Willibrord van Beek in de Gemeente Gennep Wij gingen even met de camera langs om te kijken wie deze rasbestuurder nu eigelijk is. Wens hem hieronder veel succes. Was je erg zenuwachtig voor je eerste werkdag ? Natuurlijk vond ik mijn allereerste werkdag waarbij ik moest werken met een eigen agenda superspannend.


Ben ik wel op tijd klaar voor de volgende patiënt? Weet ik bij het volgende consult alle antwoorden op zijn of haar vragen? Eerste aflevering met Dave Nauwelaerts (Pieter De Wachter) en Rune Verbilt (Rinus De Wachter). De Raad van Bestuur wil de aandelen van June overkopen voor een meerprijs, maar Peter stelt zijn veto. Bart is zenuwachtig voor de eerste werkdag op zijn nieuwe job.


Het voelde alsof ik nooit ben weggeweest. Het werken is wel iets verander maar de meeste bewoners ken ik nog, en zij mij ook. Ik heb zo vaak te horen gekregen hoe blij ze waren dat ik weer terug ben, dat ze me gemist hebben, en wat fijn, een bekend gezicht. Ik zat deze week te denken aan mijn eerste echte werkdag bij KPMG.


Dit kwam omdat ik op mijn eerste werkdag naar dezelfde klant toeging als deze week. Ik was toen helemaal zenuwachtig en ik hoorde dat je als accountant bijna altijd in pak moest komen bij de klant. Aandachtspunten in eerste week bij werkgever De begindagen zijn belangrijk omdat je de eerste indruk over jezelf geeft aan collega’s en superieuren. Logisch dus dat iedereen vooral de eerste dag gespannen en zenuwachtig is, temeer daar je vaak geen idee hebt wat je allemaal zult aantreffen. Zo, de eerste werkdag zit erop!


Een hoop informatie en nieuwe indrukken opgedaan, ben kapot! Het gaat nog wel even duren voordat ik ingewerkt ben en alles beheers. Maar wat vind ik verandering lastig! Wow, maanden later sinds ik met mijn eerste baan als recruiter begon: wat gaat de tijd snel! Ik herinner mijn eerste werkdag nog heel goed.


Ik was natuurlijk veel te vroeg en enorm zenuwachtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts