maandag 2 november 2015

Fuif brasschaat

Oever vzw heeft als doel sociale contacten te bevorderen tussen singles door het aanbieden van een uitgebreid aanbod uiteenlopende activiteiten. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. De fuit start om 21u en duurt tot 3u. Dj Bekke zorgt voor muziek uit de jaren tachtig. Flying Pig is een openlucht aperitiefconcept dat u de start van het weekend laat beleven zoals dit hoort in onze Bourgondische cultuur.


Wij serveren jullie naar goede gewoonte onze zomerse cocktails, frisse wijn en gerstenat van tap, vergezeld van de nodige streetfood. Get Weekly Email Updates. LaVallée - Sint-Jans-Molenbeek. Lees verder en ontdek onze comfortabele hotelkamers, restaurants en zalen…. Discover what to do today, tomorrow, this weekend or later on.


Je bent meer dan welkom! Kalmthout om tot een feestparadijs waar vrienden uit de Noorderkemepen samen het dak af onze tent knallen! De maffe stage en XL lichtshow versieren de heerlijke beats. De Volklust in Merksem wegbeschrijving, zie hier: Voorafgaand aan deze fuif zijn er de hele dag op dezelfde locatie activiteiten naar aanleiding van de Her-bron-dag voor het 25-jarig bestaan van De kleine bron.


Fuif brasschaat

Linksboven op het icoontje naast fuif locaties kan je klikken voor de locaties te zien. Op de rode pins kan je ook klikken. In het venster die dan verschijnt kan je naast de locatienaam op het pijltje rechts klikken om de routebeschrijving vanuit je huis zelf in te vullen. Je kan de map ook delen of vergroten op de icoontjes rechtsboven.


Rock en metal fuif met optredens en afterparty met dj. Trefwoorden: Vlaams Belang. Op een fuif in Schilde ging hij door het lint en reed in zijn Porsche twee vrouwen aan. Woensdag en zaterdag juni zijn de laatste lessen. We eindigen als vanouds, met een knal #127881;#127882; We verwelkomen de ouders in de les voor een babbel met de lesgevers.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Dansfuif van 20u - 01uIedere dansfuif begint voor wie dat wil met een uurtje dansinitiatie van 20u-21u in verschillende soorten dans, daarna is het aan de DJ. Inkom fuif : euro incl. Een duurzaam schoolfeest op mei.


Dit jaar hebben we als school zeer hard gewerkt rond duurzaamheid. Zo werden er al heel wat tafelkleden en versiering uit recuperatiestoffen genaaid door enthousiaste ouders en grootouders zodat we het aantal papieren tafelkleden en plastiek vlaggetjes drastisch kunnen verminderen op ons feest. Irishof- fuif in Kapellen, EsKapade, zaterdag, 24. Dj Dis om onze dansbeentjes nog eens los te gooien!


Fuif brasschaat

Maxi on wheels zal er ook zijn voor de grote en de kleine hon. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Binnenkort uitzendende vanuit:Kapellen op 105.


FMEn wereldwijd via het internet. Shared decks: Vato Gonzalez, Jonas Aden, Mike Mago, Double-U, Dimitri Wouters, LOUIS XIV,. Unsubscribe from zjangeman? Brasschaat meest leefbare gemeente ter wereld - Duration: 7:42.


Dé Wingerd Fuif was weer GEWELDIG! Juffen, meesters, ouders,. Wie weet, wordt je wel de winnaar van de avond! Om een fuif te geven is het een flop, ze bepalen de drank en geluid en inkom mag maar gevraagd. Alle informatie over de grootste vrijgezellenfuif van Vlaanderen!


Een overweldigende party voor vrijgezellen met elke editie meer dan 7feestvierders! Reeds van in het begin van de wedstrijd was de dominantie van Sportiek Spins overduidelijk. Na het succes van de vorige edities volgt er op vrijdag januari een derde Tienerfuif. Van The Quarrymen tot The End Technologie, spiritualiteit, mode en literatuur De vijfde Beatle: George Martin, Brian Epstein, Billy Preston, etc.


Moerbeke-Waas - Jeugdhuis De Kring in de Crevestraat organiseert op december een Palmfuif vanaf 21u. Een week later heeft dan de Fuck Off plaats, een eindejaarsfuif met gratis bubbels. Welkom op de site van Airtax.


Party- vervoer, Zakelijk vervoer en Shuttles. Eender welke luchthaven u uitkiest, wij brengen je er heen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts