vrijdag 25 maart 2016

Actieve groepsreizen

Singlereizen ( boekt alleen) en groepsreizen naar pracht bestemmingen in Europa, de VS en Canada. Verre singlereizen en single reizen binnen Europa. Actieve reizen voor wie geen zon-zee-strand wil.


Wij vinden het mooi om de wereld te delen met anderen, maar dan op de noSun manier. Onze liefde voor actieve reizen, avontuur en natuur delen we graag met jou tijdens onze gevarieerde groepsreizen. Anders Reizen organiseert wandelreizen, actieve cultuurreizen en actieve verre reizen voor kleine groepen of individuele reizigers in streken die weinig of niet door het massatoerisme worden bezocht.


Meegaan op één van onze wereldwijde groepsreizen van NRV heeft veel voordelen. Samen met een gezellige groep ontdekt u de vele hoogtepunten, de minder toeristische plekken en beleeft u het dagelijks leven van de lokale bevolking. Ben je het liefst actief of sportief bezig op je singlevakantie? Dan heeft Singlereizen. Ga mee op vakantie en leer nieuwe mensen kennen tijdens een actieve wintersportvakantie, een hike en bike vakantie in Frankrijk, wandelen in Oostenrijk of Andalusie, surfen aan de Franse kust, mountainbiken in Italie of een golfreis.


Actieve groepsreizen

Ben jij op zoek naar een actieve jongerenreis? Mambo heeft de kennis, ervaring en het aanbod om elke reis onvergetelijk te maken. Onvergetelijke groepsreizen mét individuele vrijheid. Op zoek naar een actieve rondreis, familiereis, singlereis of fietsvakantie? Niet alleen in de zomervakantie kun je bij Simi terecht voor een actieve vakantie, maar ook in de winter organiseert Simi een aantal echte wintervakanties.


Dit zijn zonder uitzondering actieve wintervakanties, maar ook echte groepsreizen. In de winter kun je met Simi kiezen uit verschillende reisbestemmingen in Zweeds Lapland. Een actieve en afwisselende reis biedt mooie uitzichten op Bulgarije.


In de daagse groepsreis verblijf je in sfeervolle hotelletjes en maak je actieve wandelreizen door verassend Bulgarije. Daarnaast maak je een bezoek aan het prachtige Rila klooster. Avontuur Ook op het gebied van avontuur zit je in Europa goed.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. Maar wat kan ik daar allemaal doen? Hoe ziet het land er eigenlijk uit? In deze video zie je het allemaal. Djoser, al jaar dé specialist voor actieve rondreizen, wereldwijd.


Combineer individuele vrijheid met het gemak van een groepsreis. Simi Reizen organiseert avontuurlijke, actieve groepsreizen in Europa en Noord-Amerika. De groepsreizen van Simi zijn gevarieerd en standaard zijn veel activiteiten inbegrepen bij de reissom.


De jongerenreizen zijn een ideale combinatie tussen een actieve vakantie, maar ook een echte jongerenreis waarbij uitgaan en terrasjes ook aan bod komen! Groepsreizen van SNP Voor een maximale beleving van een groepsreis houden wij bewust onze groepen klein: maximaal tot deelnemers. Wij geloven dan dat je het meest geniet en plezier beleeft.


Onze groepsreizen staan ook bekend om de gelijkgestemdheid van onze deelnemers. Dat is geen simpel toeval. Met Europagaai groepsreizen samen op vakantie. Voor jong en oud en iedereen die kan zwemmen, organiseren wij met jaar ervaring actieve groeps reizen. In ons aanbod voor groeps reizen vind je zeer veel geschikte locaties in Europa maar ook daar buiten.


Houd jij ervan om heerlijk op een groepsvakantie te gaan, maar wil je niet alle dagen rond het zwembad luieren? Leef je even lekker uit in een totaal andere cultuur. Bij noSun richten we ons op actieve groepsreizen en singlereizen. Deze groepsreizen zijn outdoor, uitdagend en back to basic. Hierbij is de bestemming belangrijk, want we bezoeken landen en.


Actieve groepsreizen

Boek dan een wandel- of fiets vakantie bij Aktivatours. Zij zijn gespecialiseerd in actieve groepsreizen voor singles en alleengaanden. Aktivatours organiseert actieve groeps single reizen in onder andere Nederlan België, Frankrijk, Duitslan Italië en vele andere landen. Ook voor een wandel single weekendje weg.


Kijk nu naar hun unieke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts