dinsdag 1 november 2016

Elkaar negeren in relatie

Elke relatie kent gradaties waarin je elkaar tijdelijk ontloopt, maar koppels met een gezonde relatie laten elkaar niet lang in de kou staan. Dit was wel het geval bij Sara, Leo en Suzan voordat ze met hun partner bij me kwamen om hun problemen op te lossen met behulp van een van mijn relatieprogramma’s. Eerder dan de problemen negeren die je aan je knagen, is het belangrijk dat je ze gewoon onder ogen ziet en erachter komt hoe ze je relatie beïnvloeden, zowel nu als misschien in de toekomst.


Elkaar negeren in relatie

Hieronder volgen acht twijfels over je relatie die je volgens experts nooit zou moeten negeren als je een succesvolle, langdurige relatie wilt: 1. Hoe je ex negeren als je elkaar regelmatig treft? Tot het moment dat ik bij mijn nieuwe liefde ging wonen. Dat bleek een stuk dichter bij het huis van mijn ex dan ik eigenlijk had gedacht. Toen ik daar achter kwam schrok ik er wel van. Hoe was dit nu weer mogelijk?


Regelmatig kwamen we elkaar tegen in de buurt. Sommige huwelijkspartners negeren elkaar om wraak te nemen. Stel dat een man plannen voor het weekend maakt zonder met zijn vrouw te overleggen. Als ze erachter komt, is ze boos en zegt ze dat hij geen rekening met haar houdt.


Vervolgens zegt hij dat zij overgevoelig is. En als het bij kinderen werkt, waarom dan niet bij je partner? Hoe saai wordt je relatie anders na lange tijd?


Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Maar dat doe je beter niet. Je zegt beter beiden wat je te zeggen. Iemand negeren kan stress en emotioneel trauma veroorzaken. Een persoon die het mikpunt is van de stille behandeling, kan erg intensieve negatieve gevoelens ervaren.


Signalen Wat zijn de signalen van eventuele problemen binnen de relatie ? Ervoor zorgen dat iemand stopt met je negeren. Genegeerd worden is nooit leuk, of dit nu gebeurt door je beste vriendin, zus, of je vriend. Om ervoor te zorgen dat iemand stopt met je negeren , zal je even afstand moeten nemen en proberen. Leef een tijdje uit elkaar. Een pauze nemen van je toewijding kan precies zijn wat je nodig hebt als je overweegt je huwelijk te redden en de ontrouw te negeren.


Een tijdje van elkaar gescheiden leven kan jullie beiden helpen om opnieuw te evalueren waar de echte problemen in jullie relatie liggen. Kenmerken van een goede relatie. Er rest dus niks anders nu dan elkaar maar te gaan negeren , iets wat wel herkenbaar zal zijn voor velen van jullie. Niet dat we elkaar buiten onze relatie om vaak troffen of zagen (gelukkig maar) maar ook zeker in de digitale wereld (chat, social media etc) en via de telefoon totaal geen contact meer, wie houdt nu wie voor de gek? Voor het geld waar je een klein landhuis voor kan kopen, heeft dit bedrijf een mini blockbuster van seconden in elkaar gezet: Betonblokken die uit de hemel vallen, een supermodel, een achterlijke nep wolf, een gast die door de muur heen rent, een zoenscene en een motivatie-seminar-achtige voiceover.


Dus als je een van deze punten binnen je relatie herkent wees dan alert! Werk aan je relatie en zorg dat deze punten niet de ondergang van jouw relatie betekenen. Het kan je relatie verpesten.


Als de ene partner nooit iets wil uitpraten en je altijd met een rotgevoel opzadelt, dan groei je steeds verder uit elkaar. In plaats van met elkaar te praten blijft de partner wachten op excuses en wordt er niets uitgesproken. Als dit te vaak gebeurt dan zal je relatie niet lang stand houden.


Elkaar negeren in relatie

Ontrouw negeren en proberen het vertrouwen in je relatie te herstellen is mogelijk, maar het is niet eenvoudig. Overspel is zo oud als het huwelijk. Deze stiltes zeggen niet zoveel goeds over je relatie. Wanneer je een knallende ruzie hebt geha dan heb je misschien even niet zoveel zin om gezellig met elkaar te doen.


Elkaar negeren na een ruzie. Het is dan ook helemaal niet raar om eventjes stil tegen elkaar te zijn. Ding 2: Je hebt het goed verpest, en oprecht iets fout gedaan. Bij de volgende tip leer je meer over ding 2. In het begin is dit een veelvoorkomend probleem, maar na een jaar hoor je toch echt van elkaar te weten wat jullie met elkaar hebben en waar jullie naartoe willen streven. In het begin van je relatie is het mogelijk dat jullie nog geen duidelijke afspraken hebben over hoe jullie trouw aan elkaar zijn.


Elkaar negeren in relatie

Wat in veel relaties het verschil maakt is het vermogen om met elkaar te communiceren. Open communicatie helpt vaak om vroegtijdig problemen op te lossen maar soms is dat niet op de één of andere manier niet mogelijk. Wat volgt is een klassieke patstelling in de relatie : je vraagt de ander om iets te veranderen en je partner sluit zich. Vertel elkaar wat jullie zo mooi aan elkaar vinden of wat jullie zo waarderen in elkaar.


Op deze manier zul je de genegenheid tussen jullie weer kunnen versterken. Je zal onder andere leren dat hem negeren niet helpt, maar hem jou laten missen wonderen kan doen. Laten we eerst eens kijken naar het grote gevaar van een man negeren. Hier komen de belangrijkste redenen waarom een man negeren niet helpt.


Cruciale redenen waarom een man negeren niet. En hoewel er bij negeren weinig woorden worden gebruikt is de boodschap: ‘voor mij ben jij lucht’. Negeren en iemand niet zien staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts