donderdag 1 december 2016

Slapen met of zonder slip

Voor mannen maakt het trouwens niet uit of ze met of zonder ondergoed in slaap vallen, volgens Michael Eisenberg, uroloog aan de universiteit van Stanford. Als mannen met ondergoed willen slapen , maakt het ook niet uit of hij nu met een slip of een boxer z’n bed in stapt. Ik raad mijn patiënten aan om zonder ondergoed te slapen ”, vertelt gynaecoloog Alyssa Dweck aan het tijdschrift Shape. Volgens de arts is het namelijk alles behalve goed voor je vagina om deze continu te bedekken. Vooral wanneer het ondergoed van een stof is die niet ademt, is het een broeinest voor bacteriën en schimmels.


Ook pyjama’s van synthetische of te spannende stof zijn te vermijden. De beste opties zijn een losse pyamabroek of een slaapkleed uit katoen. Als je het echt niet ziet zitten om zonder ondergoed te slapen , zijn te grote katoenen onderbroeken aan te raden. Maar hoe zit dat nu eigenlijk met je ondergoed?


Slaap je best mét of zonder ? En mag je dan slapen met je beha? Je leest het antwoord hier, samen met andere behaweetjes. Volgens onderzoek is het niet goed voor je lichaam om in een pyjama te slapen.


Ook ondergoed laat je maar best achterwege. Je hoeft niet zonder onderbroek te slapen als je dat niet fijn vindt. Maar wie vaak last heeft van infecties, kan het probleem wel deels verhelpen door helemaal naakt te slapen. Slapen deden we in pyama met ondergoe lekker fris dus. Maar mijn man is een viespeuk en doet rustig drie dagen met een onderbroek, ieks.


We have been receiving a large volume of requests from your network. To continue with your experience, please fill out the form below. Wat is gebruikelijker met of zonder onderbroek slapen ? Ik had dit weekend een nieuwe oppas die het maar vreemd vond dat de kinderen onder hun pyama nog een onderbroek droegen.


Slapen met of zonder slip

In mijn ogen is dat heel normaal, volgens haar niet. Lees ook: voordelen van naakt slapen Toch liever met ondergoed aan slapen ? Vind jij het toch fijner om met ondergoed aan te slapen ? Ga dan voor ondergoed van katoen. Of ga voor commando in een katoenen pyjama. Katoen is namelijk een natuurlijk materiaal dat goed ademt. Zo slaap je alsnog zonder ondergoe maar ben je toch niet ‘naakt’.


Wanneer een puber een rokje aan heeft zonder ondergoed of met een string dan vindt ik dat tamelijk ordinair. Geloof me ik ben zelf zeer vrij opgevoed qua bloot, maar dat gaat me te ver. Normaal als een meisje een string aan heeft dan loopt ze er niet mee te koop of je ziet het stringetje iets boven de broek uitkomen. Naakt slapen zonder pyjama: zeven voordelen Naakt slapen is even wennen.


Slapen met of zonder slip

Indien je steeds in een warme zachte pyjama hebt geslapen, dan is de omschakeling naar slapen in je blootje alvast even aanpassen. Een goede nachtrust is heel erg belangrijk voor het herstel van je lichaam. Het type ondergoed dat een man draagt, heeft een grote invloed op zijn gezondheid. Een strakke slip , een losse boxer of helemaal naakt? Het is niet enkel een modekeuze, zeggen verschillende Britse.


Ik kan ook best met een bh slapen. Matrassenhuis helpt u comfortabel te slapen. Wij hebben alles in huis om u een perfecte nachtrust te bieden. Een open kruisslip zou ook kunnen ,heb je toch het gevoel dat je iets aanhebt.


Gooi die warme pyjama maar snel achter in je kledingkast! Slapen zonder pyjama heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van slapen mét nachtkleding. Behalve dat je je pyjama niet meer hoeft te wassen, is naakt slapen bijvoorbeeld beter voor je gezondheid. Na het lezen van deze voordelen slaap je nooit meer met een pyjama, maar naakt.


De freaky reden waarom je echt beter zonder ondergoed kunt slapen. In een interview met Shape. Alyssa Dweck is co-auteur van het boek V is for Vagina, zij legt uit waarom slapen zonder onderbroek écht een goed idee is.


Als je het gebied uur per dag bedekt met ondergoed kan het broeierig worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts