maandag 6 maart 2017

Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 8

Techniek in de steigers. Flash and Javascript are required to view this site. Focusthema Kruiswoordraadsel. Vul het kruiswoordraadsel in. Klik daarna op de antwoordknop.


Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Fasen van het technisch proces. Constructie - aandrijving - sturing fiets.


O utputgerichte evaluatie. Ieder focusthema sluit af met een studeerwijzer met studietips voor kennen (kennis) en kunnen (vaardigheden), met aansluitend een open en. Er is een kaartje met een woord en een bijhorend kaartje met uitgebreidere uitleg. Juf Vera 5de leerjaar.


Voor deze website is het gebruik van cookies vereist, klik hier voor meer informatie. Alle gebouwen worden op de eeuwenband geplaatst, er wordt bekeken in welke eeuw ze gebouwd zijn (19e, 20e, 21e eeuw),. Per leerjaar is er een bronnenboek. Dag en nacht oorzaak en gevolg.


Zet de nummers op de juiste plaats. Mundo bestaat uit lagen. Via deze link kan je de oefentoets al maken. Ook nu zal een deel met werkkatern en een deel zonder werkkatern moeten worden gemaakt. Niet alle Natuur leeft De aarde draait.


Vraag de kinderen wat ze nog weten over Kim. In de vorige lessen van globo. Heb je de vorige lessen niet gegeven, vertel dan. Info voor de leerkracht.


Op de volgende website kun je de komende mundotoets alvast inoefenen. Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling. MUNDO Hallo, Ons eerste thema van w. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. Wie zin heeft om nog een aantal oefeningen te maken rond dit thema.


Je kan de vragen ook zelf controleren. Beleef de lente - kijk live mee in de vogelnesten van o. GBS Den Elzas - 5e leerjaar. Ze eet de bladeren van de plant op.


Na een tijdje verandert de rups in een pop. De vlinder sterft hier of trekt naar het zuiden. Na de winter komt hij terug. Met als bron het leerboek geomundo. Via de link kunnen jullie eventueel oefentoetsen maken.


Het syntheseblad van W. PAS OP: Wat op je oefentoets komt, is beperkter dan op je synthese. Wanneer je klikt op het thema, bekom je de oefentoets. Lees eerst de tips waar je wat meer uitleg krijgt over de werking.


Maar zoels ik in het begin al zei wel tof!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts