donderdag 1 juni 2017

Assistentiewoningen te huur limburg

Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Limburg. NIEUWE ASSISTENTIEWONINGEN : COOSTERVELD te Alken Coosterveld is een modern en luxueus gebouw met erkende assistentiewoningen. Ideaal voor senioren die zelfstandig kunnen wonen, maar ook beroep willen doen op aanvullende thuiszorg. Dan kan je terecht in de assistentiewoningen van Orelia Katharinadal. Elke flat heeft een woonkamer met open keuken, een volledig ingerichte badkamer en een slaapkamer.


Je woont er in alle vrijhei maar als je dat wil, is extra hulp en zorg vlakbij. Schuif je graag bij aan tafel of wens je deel te nemen aan de activiteiten? Service flat te koop, Limburg (Provincie). Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb.


Bovendien zal de vraag naar assistentiewoningen te koop en te huur hoog blijven, uitgaande van de vergrijzingscijfers, terwijl andere soorten opbrengsteigendommen zouden kunnen beginnen wankelen. Lage toetredingsbarrière. Enkele decennia geleden was het onmogelijk om als kleine(re) garnaal te investeren in de gezondheidssector. Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod.


Ontdek op Zimmo het grootste aantal immo zoekertjes in België. Zoek je een huis, appartement, grond of garage te huur in de provincie Limburg ? Helaas is er momenteel geen aanbod assistentiewoningen te huur in Nederlands- Limburg. Drie erkende assistentiewoningen te huur in Gent Omschrijving.


Gelegen tussen de Watersportbaan en de Coupure vindt u de erkende assistentiewoningen van Dunant Gardens. Hier vindt u het grootste woningaanbod van Limburg ! Op dit moment bemiddelen woningcorporaties hun woningen via Thuis in Limburg. Samen verhuren en verkopen zij ruim 90. Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gemiddelde vastgoedprijzen in de regio.


Assistentiewoningen te huur limburg

Uniek nieuwbouwproject te Deinze - Petegem-Aan-De-Leie. U droomt van een seniorenflat in een groene doch centrale omgeving? Appartement te huur BREE.


Het appartement heeft een kleine renovatie ondergaan en voorzien van een inkomhal, apart toilet, leefruimte met open. Bekijk alle 4huurwoningen in Zuid- Limburg , op JAAP. Maatschappelijke zetel te huur in Limburg.


Assistentiewoningen te huur limburg

U kan uw maatschappelijke zetel in ons kantoor gebouw te herk-de-stad nabij hasselt plaatsen. U wenst te genieten van wonen in het centrum van Zaventem, in een modern woonproject in een volledig afgewerkte assistentiewoning, op maat van de bewoners? Assistentiewoningen TRochus te huur in Rumbeke! Deze groep van assistentiewoningen is gelegen vlak naast het Woonzorgcentrum Sint-Henricus in de Sint-Rochusstraat te Rumbeke. De assistentieflats bieden u de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning met zonodig hulp op maat.


Ontdek ons volledig portfolio! Residentiële, assistentiewoningen en commercieel vastgoed. U kan kiezen uit een 1- of 2-slaapkamerassistentiewoning.


Assistentiewoningen te huur limburg

Elk appartement is voorzien van een ruim terras met zicht op de parktuin of op het binnengebied aan de Turfputstraat. Alle assistentiewoningen zijn volledig rolstoelvriendelijk, beschikken over een volledig ingericht keuken, badkamer en vloerverwarming. Indien je graag gezelschap opzoekt, dan kan dit in de gemeenschappelijke ruimte die wij voor jullie voorzien.


We hebben verschillende appartementen te huur , dewelke allemaal bezichtigd kunnen worden. Deze erkende assistentiewoningen worden gebouwd op maat van de zelfstandige 65-plusser. Iemand die er levenslang kwalitatief wil wonen, met alle privacy, veilighei gezelligheid en comfort van een nieuwbouwappartement, aangevuld met discrete ergonomische ingrepen en bovendien volledig rolstoeltoegankelijk. Deze website plaatst cookies op uw apparaat om de gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken.


Door OK te klikken en gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts