vrijdag 4 augustus 2017

Quizvragen en antwoorden

Ben je op zoek naar allerlei quizvragen met antwoorden om zelf een quiz samen te stellen, dan ben je hier op de juiste plaats. Momenteel staan er meer dan vierduizend vragen online over verschillende onderwerpen. Wij danken iedereen die ons regelmatig nieuwe vragen toestuurt en doen ons best om deze zo snel mogelijk op de site te plaatsen.


Quizvragen en antwoorden voor iedereen. Test je kennis en speel enkele Nederlandse quiz vragen. Dan maken wij het jou gemakkelijk door jou duizenden quizvragen met antwoorden te geven. Wij danken onze quizmasters die ook in de toeksomst voor nog meer quizvragen gaan zorgen.


Indien je ons daarbij wil helpen en zelf leuke vragen weet, kan je ons altijd contacteren en zetten wij ze zo spoedig mogelijk op onze site. Je komt dan op de categorie pagina terecht waar je quizvragen en antwoorden kunt vinden. Oefen of test je algemene kennis in een paar minuten per dag en vergelijk je resultaten met anderen! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Quizvragen en antwoorden

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. De man die we zoeken staat in geen geval langer bovenaan de vriendenlijst van Donald Trump, maar dat is ooit anders geweest. Leuke quizvragen en antwoorden. U hebt de perfecte plaats gevonden voor het samenstellen van een leuke quiz.


Verspil geen tijd en doe de quiz! De panelleden gingen vaak met elkaar in de clinch, waarbij vooral Gerty Christoffels het regelmatig zwaar te verduren kreeg in het bijzijn van Jacques Vermeire en Walter Grootaers. Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Hoe wordt een ananas in het Engels genoemd?


Alle quizzen bestaan uit vragen met multiple choise antwoorden. IT en tech, muziek, films en veel meer. Hier Op vragen- en - antwoorden. Als je op zoek bent naar quizvragen met antwoorden om zelf een quiz op te stellen, dan biedt quizplein je uitkomst.


Op dit moment staan er ruim 1vragen online verdeeld over tien categorieën. Kwisvragen voor kinderen, gemakkelijke vragen. We proberen je een ruime keuze te bieden tussen de verschillende categorieën.


Quizvragen en antwoorden

Welkom op kwis quizvragen. De vragen zullen wekelijks geupdate worden en uiteraard nieuwe quizvragen toegevoegd worden aan onze systeem. Vragen en antwoorden over muziek.


Wat is de meest populaire en bekendste auto programma? De leukste quizvragen site voor alle liefhebbers! De oud-bisschop ontkende alles, waarop er eind februari een nieuwe klacht kwam, ditmaal van een slachtoffer dat in Bavikhove zou misbruikt geweest zijn. Wat was de geboortenaam van Mohammad Ali? Met welk dier wordt de Zuidafrikaanse rugby speler Bryan Habana vaak vergeleken?


Overzicht van alle quizvragen , Nederlandstalig. Wat gebeurt er als je een rode steen in een gele rivier gooit? Met mini fragmenten uit bekende quizen en films. Ook kinderen vinden quizzen leuk.


En fier dat ze zijn als ze het juiste antwoord weten! We hebben zowel moeilijke als gemakkelijke vragen. Op die manier zal elk kind zeker een aantal vragen correct kunnen beantwoorden.


Quizvragen en antwoorden

Nintendo, Star Wars, Pokemon, Playstation, Jack daniel's en veel meer. Kruikesta Tilburgers worden met carnaval ook kruikezeikers genoemd. Bekijk via deze link naar Bol. Geen paniek, wij hebben leuke en grappige baby shower vragen voor je verzameld! Hoe speel je de baby weetjes quiz?


Je kan deze vragen natuurlijk kopieren en uitprinten maar je kan ze ook invoeren in Kahoot. Babyshower quiz en antwoorden !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts