maandag 1 oktober 2018

Geen liefde meer in relatie

Geen liefde meer in relatie

Hoewel je de houdbaarheidsdatum van je relatie misschien bijna verlopen is, kan je ook gewoon te maken hebben met een sleur. Geen liefde meer in je relatie. Is er geen liefde meer in de relatie van Valerie en haar man? In deze video geven we antwoord op haar vraag.


Haar man heeft gezegd dat hij niet weet of hij nog wel zo veel van haar houdt. Het voelt oneerlijk, zowel voor jou als voor je partner. Ooit was die liefde er wel, keek je naar elkaar door een roze bril. Was er dat warme, fijne. Ook dat zijn manieren waarop je zijn affectie kan verliezen.


Ik geef je zeven redenen waarom hij geen affectie meer toont. Je bent niet meer gelukkig in de relatie , maar voelt wel veel passie. Lees dit artikel als je niet meer gelukkig bent in je relatie ) In zo’n geval kan het heel lastig zijn om weg te gaan, en jezelf ervan te overtuigen dat dit de juiste beslissing is. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat je vriend veel te hard werkt en thuis geen energie meer over heeft. Of dat hij fysieke klachten heeft, die hem zo vermoeien.


Ga serieus het gesprek met hem aan en vertel hem dat je de relatie op deze manier niet meer ziet zitten. Waarschijnlijk ben je ooit hevig gekwetst in je liefdesleven. Een pijnlijke relatiebreuk of een grote teleurstelling kan negatieve impact hebben. Na het besluit om nooit meer een relatie aan te gaan, is de kans inderdaad veel kleiner dat je opnieuw gekwetst zult worden. Ik zat dus constant tussen vuren bij mezelf – last zijn en eerlijk zijn vs opkroppen en geen last zijn-Nu de relatie ten einde is voel ik me over allemaal dingen schuldig.


Ik voelde me vaak alsof ik meer moeite deed voor de relatie dan mijn partner. Je zit met je handen in het haar, en twee vragen blijven door je hoofd spoken: Waarom wil hij nou geen relatie ? We zijn praktisch al zoveel samen. Hoe ga ik hem nou verleiden om wél een relatie te willen? Nou, geloof me hier in het forum is het geen taboe.


Geen liefde meer in relatie

Je ziet het ook regelmatig in de scheidingsverhalen terug. We hadden al jaren geen sex meer , maar het ging allemaal prima, totdat man of vrouw plotseling met de melding kwam dat hij of zij een ander heeft gevonden. Hier ook een relatie van jaar waar de sex (godzijdank) nog welig tiert. Jullie doen geen moeite meer voor of tijdens een afspraakje.


Jullie hoeven er echt niet altijd op je paasbest uit te zien bij elkaar, maar een beetje moeite voor elkaar. Vrijgezellen en koppels voor vriendschap , liefde of een relatie. Deze groep is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar.


Liefde is een evenwichtsspel. Niets rechtvaardigt een gebrek aan respect. Aanvaard elkaars verschillen. Het aanvaarden van elkaars verschillen is essentieel voor vrijheid in de relatie.


Als je de verschillen verwerpt, dan steunt de relatie niet op liefde. Dankzij de verschillen kan je van elkaar leren. Het beeld dat jij van liefde hebt, wordt van jongs af aan gevormd door je omgeving en ervaringen.


Geen liefde meer in relatie

Ik wil een echte relatie. Vanaf nu zal ik met minder geen genoegen meer nemen. Een relatie waarin ik liefde en genegenheid krijg. Een ander belangrijk punt is de magische liefde. Ik geloof niet dat liefde of houden van magisch is en zomaar verdwijnt.


Als je geen liefde meer voor je partner voelt is er iets aan de hand. Voor mij geen liefde meer Uit Mijn vriendin. Laatste tijd deden we steeds minder samen. Hij ging bij zijn ouders eten en ik werd niet meer mee gevraagd.


Als we buiten huis afspraken was er niks aan de han maar binnen huis, was hij gespannen. Hij gaf aan dat hij geen liefde meer voelt, maar ook dat hij nog nooit zoveel om iemand had gegeven als om mij. Ik had al een jaar geen contact meer met mijn ex. Daarvoor hebben we een paar keer een korte relatie met elkaar gehad.


Dit in een periode van twee jaar. Twee keer is het vanuit mijn kant (twijfels) uitgegaan. Twee maanden geleden heb ik weer contact met haar opgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts