donderdag 1 november 2018

Kreeft en steenbok

Weinig kan tussen hen in komen, zodat ze tezamen een lang en gelukkig leven kunnen leiden. Nochtans kan dit enkel werken als ze vastbesloten zijn om een brug te slaan tussen hun tegengestelde persoonlijkheden en karaktertrekken. De Tweelingen heeft eerder de rol van het kind of de adolescent, en is meer flexibel en speels, maar ook minder betrouwbaar en consistent. Jullie zijn in veel opzichten elkaars tegenpolen. U heeft beiden behoefte aan veilighei stabiliteit en een stabiel huiselijk leven als basis voor uw individuele creatieve ondernemingen.


De kreeft is een beschermend type en daar maak jij graag gebruik (nee, geen misbruik) van. De liefde tussen jullie verloopt natuurlijk en is vaak voor de lange termijn. Ik ken beide tekens bijzonder goed. Daardoor kan de Boogschutter de persoonlijke en emotionele reacties op situaties van de Kreeft niet altijd begrijpen of waarderen. De Kreeft is een complex en emotioneel type.


Ze beleven gevoelens diepgaand en in zichzelf. Steenbok en Saturnus als rebel. Iemand die begrip heeft voor de goede en slechte buien van de Kreeft. Voor hun partner zijn ze dan ook een rots in de branding.


Kreeft en steenbok

Eigenschappen die bepalend zijn voor wie jij bent én ook voor welke man het beste bij jou past: De Vissen-man. De Waterman heeft een grote drang naar vrijheid en de Kreeft wil graag zekerheid. Ze zijn erg sympathiek en behulpzaam voor een vriend in nood. Kreeft en Vriendschap: Kreeft is zeer trouw aan mensen die hen waarderen en hen ondersteunen, ze zijn de verzorgers van de dierenriem en ze zullen die persoon voor een lange tijd helpen en verzorgen. Een van de grootste pluspunten van de Kreeft is het vermogen om anderen een goed gevoel over zichzelf te geven.


Bekijk het bord KREEFT STERRENBEELD van RitaKempeneersop Pinterest. Het liefst naar een hotel met alles erop en eraan. Sterrenbeeld Kreeft reis graag comfortabel. Kreeft raakt snel vermoeid en na een paar dagen reizen voelt Kreeft zich ongelukkig en uitgeput.


Kreeft en steenbok

Ze houden er niet van om rond te trekken. Met het vliegtuig naar een zonnige bestemming, natuurlijk aan het water, maakt Kreeft gelukkig. Met hun sterke wil en doorzettingsvermogen kan Stier een grote inspiratiebron. In dit artikel vind je alles over het sterrenbeeld de kreeft in de liefde.


Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een kreeft -vrouw of cancer-man? De Leeuw heeft veel over om plezier tussen de lakens te beleven! De Leeuw is sensueel, gul en gepassioneerd wanneer hij de liefde bedrijft.


De Leeuw wil zijn partner graag plezier doen en hij wil graag aantrekkelijk gevonden worden door zijn partner. Beste match op seksueel gebied: Leeuw. Eén droomt echter thuis, in zijn comfortabele bed en de ander droomt over verre oorden, soms zelfs onrealistisch.


Dit is waar twee dromers elkaar ontmoeten. Ze zijn beide aangetrokken tot elkaar door onzichtbare krachten. In de liefde en wat betreft financiën krijgt u eindelijk uw investeringen terug. De steenbok zal zich dit jaar aangetrokken voelen tot spirituele activiteiten en mystiek. Overeenkomsten tussen Stier en Kreeft Stier en Kreeft vinden bij elkaar perfect wat ze bij een liefdespartner verwachten.


Ze zijn een mooi paar, hoewel ze moeten werken aan een paar trekjes om de harmonie niet te verstoren. De planeten beloven stabiliteit in je liefdesleven. Beide hebben ze iets andere verwachtingen van het leven.


Het hele leven van de Kreeft draait om zijn gezin en familie, zijn leven is voornamelijk gebaseerd op emoties en. De negatieve tekens zijn afwachten maar achter de kalme buitenkant van deze vrouwelijke tekens kan een sterke seksuele behoefte schuilen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts