dinsdag 19 maart 2019

Spreuken geluk

Alle geluk citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten. Bekijk het bord Geluk van katrien2b, dat wordt gevolgd door 3mensen op Pinterest. Het klavertje vier kennen we allemaal als symbool van geluk. Beroemde uitspraken, spreuken , gezegden, quotes en wijsheden. Dagelijks nieuwe spreuken plaatjes.


Maak een vriend(in) of je liefde blij met een leuk spreuken plaatje op zijn of haar fb profiel of in een mailbox. Of verstuur je leuke plaatje direct via whatsapp door naar je vrienden. Inge van Ingspire maakt de mooiste spreuken over Geluk , Positiviteit en bewustwording.


Mooie spreuken over geluk. Op het moment dat je beseft dat dingen niet eeuwig voortduren koester je ze eerder in het moment. Dit is een belangrijk inzicht om gelukkig te zijn. G elukkig zijn op dit moment in het Hier en Nu. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde.


Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk , vriendschap of het leven. De koekjes zijn verpakt in een zilver of goud gelamineerde folie. Met deze tennistips zet je in het komend toernooi het geluk naar je hand.


Het belangrijkste in ons leven. Met een positievere instelling heb je meer kans op geluksmomenten en ervaringen. Sta er voor open en geniet wat er vandaag is en komt… ~ Als je meer oog hebt voor de positieve dingen, heb je ook meer het gevoel dat je geluk hebt.


Wijze spreuken Wijze spreuken over het leven, de liefde, geluk en succes A ltijd ideeën en inspiratie bij de hand! Alles wat je nodig hebt zul je ontvangen als je ophoudt te vragen wat je niet nodig hebt. Verkering is zacht praten en hard liegen.


Vriejn is zacht kuiern en hard leegn. Iedereen heeft een beetje geluk nodig om gelukkig te worden, maar het geluk van een kin begint in het hart van de moeder. Spreuken over geluk Geluksspreuken, spreuken over geluk ! GELUK SPREUKEN WAAR WE VAN HOUDEN - Oneliners geluk ? Uitspraken over compassie?


Spreuken geluk

Unieke cadeaus om iemand geluk toe te wensen! Op zoek naar mooie geluk spreuken (spreuk geluk ), bijvoorbeeld om dit op uw eigen facebookpagina of twitterpagina te zetten of misschien wel om iets mee te doen? Dat is de reden waarom was vertoon van dit probleem op het moment. Verras relaties, bezoekers en prospects met unieke gifts!


Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk , dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk. Zo’n mooie dag toegewenst als jij je maar kunt wensen!


Vandaag ben je geen jaar ouder maar slechts. Je kan zeggen van fascisme wat je wil, maar het is wel goed voor je conditie. Liefde is een prachtig iets dat vaker wel dan niet mee de sleutel is tot geluk. Niet voor niets wordt in de populaire cultuur liefde wel eens vaak de grootste kracht in het universum genoemd. Wie verliefd is loopt op wolken en voelt constant de vlinders in de buik.


Je kende ze waarschijnlijk al, maar je past ze misschien niet toe op je leven omdat je ze gewoon vergeet. Wil je uw vriend of vriendin een kaartje schrijven en je weet niet hoe eraan te beginnen, een spreuk over de liefde kan je steeds inspiratie geven. Geluk is een belangrijk thema voor de mens. We kennen in de Nederlandse taal de uitdrukking “ geluk zit in een klein. Leuke plaatjes en spreuken.


Spreuken geluk

Ingspire staat bekent om het maken van prachtige spreuken over Geluk en het Leven. Er zijn veel definities van geluk. Lees meer over Gelukkig leven hoe doe je dat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts