maandag 1 april 2019

Nummer blokkeren huawei

Bekende telefoontjes blokkeren in Android. Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Nummers uit het buitenland blokkeren.


Het is niet mogelijk om alle nummers uit het buitenland te blokkeren. Wel kun je zelf nummers blokkeren. Je leest bij ‘Een bekend telefoonnummer blokkeren ’ hoe dat moet.


Een nieuw telefoonnummer: zo regel je dat! Heb je een telefoonnummer geblokkeerd? Dan kun je door dit nummer niet meer worden gebeld. Ga naar telefoonbeheer intimidatiefilter daar kan je berichten ,oproepen en zaken op de zwarte lijst zetten.


Nummer blokkeren huawei

Je kan oproepen van een bepaald nummer weigeren door het op de zwarte lijst te zetten. Maar waar kan ik die lijst terugvinden om eventueel een nummer later te deblokkeren? Gebruik het zelf niet , maar met een klein beetje speurwerk heb ik het gevonden. Open de Telefoon-app op uw apparaat.


Tik op Oproepgeschiedenis. In feite zijn er enkele redenen die ons ertoe brengen om een telefoonnummer, een sms of een anoniem nummer te blokkeren. Ik heb al alles afgegaan in mijn toestel maar ik vind niks waar ik een persoon kan blokkeren zodat ik er geen oproepen of berichten meer van ontvang. Een nummer dat jou reeds eerder belde blokkeren.


Hiermee open je het logboek. Zoek het nummer dat je wilt blokkeren. Scrol naar onder en naar boven om het nummer te vinden. Telefoon, FaceTime, contacten: gebruik het i-symbool om contacten en nummers te blokkeren. bij My Vodafone om instellingen voor oproepen blokkeren te kiezen.


Onder meer HTC, Huawei , LG, Samsung en Sony telefoons draaien op het Android-besturingssysteem. Het blokkeren van een telefoonnummer gaat hierbij volgens hetzelfde principe. Bij Android is het mogelijk om anoniem te bellen naar een ander nummer met een zogeheten geblokkeerd nummer , waarbij de ontvanger ‘onbekend nummer ’ te zien krijgt. Anoniem bellen wordt veelal gebruikt door bedrijven, maar het is ook mogelijk om als individu je telefoonnummer te verbergen. Ongewenste sms jes blokkeren op een telefoon met Android.


Nummer blokkeren huawei

Uitgaande nummers blokkeren. Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap. Je kunt bepaalde groepen telefoonnummers blokkeren.


Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren. Vergelijk alle nummer blokkeren huawei telefoons en accessoires op VERGELIJK. Vind gemakkelijk de goedkoopste nummer blokkeren huawei producten. Word je heel vaak gebeld door een bepaald nummer , van een verkoopdienst of iets anders? Wil je dat deze ongewenste telefoontjes en berichtjes stoppen?


Nummer blokkeren huawei

Er is nog een methode om telefoonnummers te blokkeren. Zelfs anonieme nummers kun je met de app Mr Number blokkeren. Via de Mr Number app kunnen Android-gebruikers bekende en onbekende telefoonnummers blokkeren. Hoe dat precies werkt, leggen we uit in dit artikel. Door een nummer te blokkeren kan er met dit telefoonnummer geen contact meer worden opgenomen via een oproep of sms.


Alleen het nummer wordt geblokkeer dus niet een persoon. Het verschilt per telefoon hoe je nummers kunt blokkeren. In sommige telefoons kun je nummers blokkeren in het instellingenmenu.


IMEI nummer op de verpakking. Calls Blacklist blokkeert oproepen en werkt ook als sms-filter. De app kan eenvoudig oproepen en boodschappen van ongewenste, private (verborgen, anonieme) of onbekende nummers blokkeren. Als bedrijven je mobiele nummer in handen hebben, dan is de kans groot dat je regelmatig onbekend gebeld wordt. Je blijft altijd bereikbaar voor bellers die hun nummer wel meezenden.


Hoi Pedro, welkom hier! Onder andere welke versie van Android je gebruikt en of het nummer bekend is. Een onbeken afgescherm nummer blokkeren vereist echter wel een externe app.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts