maandag 16 maart 2020

Vrouwen lopen voor vrouwen 2019

Vrouwen lopen voor vrouwen 2019

We kunnen terugkijken op een mooi jaar met prachtige tochten. Al wandelend of rennen hebben we in totaal € 85. Het streefbedrag van € 100. Gelukkig brengt dit de projecten niet in problemen. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Vrouwen lopen voor Vrouwen added new photos from October to the albuHerfstwandeling Appelscha — at Nationaal Park Drents-Friese Wold. Voor vrouwen geldt die limiet niet. Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille en Stichting De Hoop. Ontvangst deelneemsters.


Koffie en thee staat voor je klaar. Welkomstwoord en warming up 10. Vrouwen komen in beweging om geld in te zamelen voor het goede doel.


Vrouwen lopen voor vrouwen 2019

Als je graag en vaak gaat joggen of gaan lopen dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je daarvoor de juiste schoenen aantrekt. Dat elke vrouw recht heeft op de vrijheid om te genieten, te doen, te leven. Niet elke vrouw heeft die vrijheid. Sommigen zijn gebonden aan een verslaving. Anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie.


Elk jaar organiseert Terwille de wandeltocht Vrouwen lopen voor vrouwen. Terwille heeft een beschermd uitstapprogramma voor deze vrouwen , zodat ze een nieuw leven op kunnen bouwen. Op september zijn we voor de tweede keer in Doorn.


Met de wandeltocht kunnen we beschermde. Wandel mee door de prachtige Kaapse Bossen en geniet van een heerlijke dag. Schenk jij jouw tijd om deze kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken en leven in vrijheid!


We gaan weer een mooi parcours voor je uitzetten in het natuurgebied van Kardinge, net buiten de stad Groningen. Uitnodiging Sponsorwandeling ‘ Vrouwen lopen voor vrouwen ’ Wandel jij mee? Heb jij hart voor vrouwen die in de prostitutie zijn beland en kom jij graag in beweging voor vrouwen in nood?


Jij kunt als vrouw van betekenis zijn voor. En wel in Dordrecht, de oudste stad van Holland. De tocht staat in het teken van The Passion en Synode 400. Tijdens de wandeltocht van km gaan we de prachtige historische binnenstad verkennen!


ZWOLLE – Vrouwen lopen voor vrouwen houdt een wandeling voor het goede doel. Dat is het uitgangspunt van deze organisatie. Heerlijk wandelen en tegelijk omzien naar anderen.


Op juni is er een mooie lentewandeling in Zwolle. Tijdens de lentewandeling kun je genieten van de prachtige omgeving van Zwolle. De opbrengst van deze wandeltocht gaat namelijk naar de opvang van kwetsbare vrouwen én hun kinderen bij Stichting De Hoop.


Na de wandeling genieten we met elkaar van een high tea! Startbureau sluit om 17. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Vervolgens heerlijk in de watten worden gelegd met een high tea.


We kijken er enorm naar uit. We gaan wandelen over het prachtige Scheveningse strand en we gaan struinen door de duinen. De route is grotendeels over het zand en onverharde paden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts