donderdag 8 oktober 2020

Wat je loslaat komt naar je toe

Dit hoeft geen strijd te zijn, je kunt hebben wat je wilt, met verlangen, vertrouwen, positiviteit en verbeelding en laat het dan toe in je leven. Vertrouw erop dat als je iets loslaat , of het nou een persoon is of iets anders, als het voor je bestemd is, komt het naar je terug of komt het in je leven! JIJ kunt creƫren als je LOS LAAT ! Maar het is ook heel verhelederend en mooi als je het kan toepassen.


Je gaat in de audio oefeningen de juiste energie loslaten en je gaat de juiste energie naar je toe laten komen. Je gaat onbewuste energie loslaten en je gaat bewuste energie ontvangen. En ik help je om opnieuw je weg te vinden in een wereld die is veranderd.


Ook als je aan iets vasthoudt, kwaad wordt of vrolijk bent heeft energie. Op het moment dat je graag iets wilt, geef je door het willen (ik wil een ander huis bijv.) er energie aan. Een wijze spreuk die ik ooit eens ergens heb gelezen.


Wat je loslaat komt naar je toe

Teveel van iemand houden kan niet. Maar teveel van is geen houden van meer, maar gaat richting willen benzitten. Want dan krijgt de ander te weinig ruimte. Liefde is een krachtig wapen. Het kan ons laten zweven van geluk maar ook het gevoel geven alsof we nooit meer overeind kunnen komen.


Iedere keer willen we meer liefde, streven we naar het ultieme. Maar het kan altijd voor komen dat het ultieme wordt verbroken. Het is moeilijk te geloven maar voor de jou-van-nu is het het beste om iemand los te. Hoe leuk al die mijlpalen in het leven van je kind ook zijn,makkelijk is het niet altijd. Van de eerste keer naar de opvang tot de eerste schooldag, moeilijke loslaat -momenten.


Alles wat je loslaatkomt naar je toe. Wat worden ze snel groot! Als je dat waar jij van droomt loslaat komt het als vanzelf naar je toe. Els: Daar is geen standaardadvies voor. Read on for breaking entertainment news, fashion tips, health, and more.


Loslaten, hoe doe je dat dan? Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik geef het gewoon eerlijk toe : af en toe (ahum) vertoon ik verdacht veel trekjes van een hard-core-control-freak. En ik kan er wel wat psychologie van de koude grond op las laten, maar ik hou het er maar even op dat ik het allemaal graag, en voor iedereen, goed wil doen. Vanuit zen-oogpunt moeten we ophouden te denken dat de liefde waar we zo naar snakken van buitenaf komt , maar het vermogen ontwikkelen om liefde te geven en te ontvangen vanuit een ander standpunt.


Tijdens een zenmeditatie komt alle energie vrij die we gebruikten om ons voor onszelf te verbergen. Je zit helemaal in het hoofd van Corey en krijgt zo al haar hersenkronkels en drijfveren mee. En zij is niet de enige waarvan je de psyche meekrijgt, ook Kyra’s gevoel van een buitenbeentje te zijn komt regelmatig naar voren.


Drie kernwaarden die ook toepasselijk zijn voor een gezonde relatie tussen kind en ouder. Begrijpen wat er omgaat in de wereld van jouw kind is niet eenvoudig en dat moet ook niet altijd. Er zijn met al je warmte, liefde en aandacht , in je beste vorm als ouder, daar kan je naar streven als ouder. Als je er geen controle over hebt – stop dan met verlangen dat het anders was.


Wat je loslaat komt naar je toe

Het omarmen van de realiteit betekent dat je je drang naar controle loslaat. Dat je het leven gewoon laat zijn. Dat geeft je ontzettend veel rust.


De serveerster komt naar je tafel, brengt vertelt wat er die dag op het menu staat. Maar hij komt naar je feestje omdat hij in je gelooft, zoon. Er was meteen een klik. Wandelcoach, het klinkt misschien vaag maar dat is het helemaal niet. Het effect van wandelcoachen is wetenschappelijk onderbouwd.


Tijdens de opleiding werk je toe naar je eigen bedrijf, heel concreet en heel compleet. Waarom is loslaten zo moeilijk? Wel, het antwoord is heel eenvoudig. Je probeert iets te doen wat je nooit lukt. Met dit inzicht kun je hiermee stoppen en kiezen voor een makkelijker weg.


Als je ze loslaat , ben je ze kwijt Onderzoek naar de. Dit werkt helaas net zo goed als iets aantrekken wat je wel wilt. Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat er gebeurde waar je al bang voor was? Dat wat je echt wilde vermijden, toch op je pad kwam?


Dan heb je (onbewust) de wet van aantrekking toegepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts