donderdag 27 november 2014

Dierenarts specialisatie katten

Dierenarts specialisatie katten

EEN DIERENARTSENPRAKTIJK WAAR UW KAT KONING IS. In deze praktijk is alles gericht op het welbevinden van de kat zodat een bezoek aan de dierenarts zo aangenaam mogelijk kan verlopen. Met een aangepaste wachtzaal, consultatieruimte en hospitalisatie die enkel toegankelijk zijn voor katten , wens ik de dieren en hun eigenaar meer op hun gemak te stellen. We hebben een 5-tal parkeerplaatsen beschikbaar voor onze klanten. Kattenkliniek Felicare, dierenarts uitsluitend voor katten , gevestigd in Soest.


Makkelijk bereikbaar vanuit Amersfoort, Baarn, Soesterberg, Den Dolder, Hilversum. De beste zorg voor uw kat. Ik ben verschillende jaren in opleiding geweest als dermatoloog in meerdere Europese landen. Daarna werd ik uitgenodigd voor het volgen van een stage bij Dr. Griffin in Californië (auteur: Small Animal Dermatology) die wereldfaam bezit in deze specialisatie.


De dierenartsenpraktijk van dierenarts Wim Geurts in Hasselt geeft advies voor uw huisdier en behandelt honden, katten en knaagdieren. Katten dierenarts geeft informatie over de kat, de kattendierenartsen van dierenkliniek wilhelminapark in Utrecht hebben zich toegelegd op de kattengeneeskunde, kattenspecialisten. We schrijven over ziektes en preventie: zoals tandenpoetsen bij de kat en de maand van het gebit. Dominique De Schutter uit Schilde mag zich officieel de eerste Belgische dierenarts noemen die zich exclusief op katten richt. Ze is al acht jaar actief bij dierenartsenpraktijk De Drie Biggetjes.


Welkom op de website van dierenarts Valérie Monstrey. De praktijk is gericht op de behandeling van gezelschapsdieren zoals honden, katten , konijnen en knaagdieren. U kan bij mij terecht voor oa. Om specialist te blijven, moet je je elke jaar laten herregistreren.


Dan laat je zien dat je nog steeds werkzaam bent op het vakgebied van de specialisatie , dat je voldoende nascholing geeft of hebt gevolgd en dat je nog steeds artikelen publiceert. Welke specialisaties zijn er? Algemene dierenarts -specialisten.


Dierenarts specialisatie katten

Mijn naam is Remco Jonker, dierenarts voor gezelschapsdieren en heb me gespecialiseerd in de inwendige ziekten bij honden en katten. Ik heb mij toegelegd op de behandeling van onder meer maagdarmziekten, hartproblemen, leveraandoeningen en nierziekten. Jeroen is een gepassioneerde dierenarts die gespecialiseerd is in grote huisdieren en een passie heeft voor kleine huisdieren zoals katten en honden. Al van kleins af aan was Jeroen gepassioneerd door dieren.


Hij droomde ervan om dierenarts te worden. Hij had al van jongs af aan een goede leermeester namelijk zijn vader die ook dierenarts is. Bij ons kan je terecht met al uw kleine huisdieren. Naast honden en katten behandelen we ook konijnen, knaagdieren, vogels, vissen en reptielen. De praktijk is voldoende uitgerust (digitale radiografie, gasanesthesie, tandheelkunde) zodat de meeste onderzoeken en operaties bij ons ter plaatse kunnen gebeuren.


Dierenartsenpraktijk voor paarden Dierenartsenpraktijk Hoog Hemelrijk is gespecialiseerd in elke levensfase van uw paard. U vindt er alle faciliteiten om uw paard met de beste zorgen te laten omringen. Als dierenarts , gespecialiseerd in gezelschapsdieren stel ik graag eventjes mijn nieuwe praktijk voor, gelegen in de Woumenweg te Diksmuide. Gezien mijn specialisatie ‘kleine huisdieren’ is de praktijk volledig gericht op de verzorging en behandeling van honden, katten , konijnen, cavia’s, hamsters,.


Om de stress voor uw huisdier te beperken en voldoende tijd te voorzien voor eventuele onderzoeken, werken wij na afspraak. Verder bent u voor informatie of het kopen van voedsel, medicatie,. Mieke is dierenarts geworden omdat ze gek is van dieren, net zoals de mensen met wie zij samenwerkt. Katten hebben bij Mieke een boontje voor, maar andere kleine huisdieren zijn natuurlijk ook meer dan welkom.


Dierenarts specialisatie katten

Wij zijn gespecialiseerd in kleine knaagdieren. Daarnaast hebben wij een verblijfsruimte voor poezen bij de praktijk en een afdeling. Een dierenarts behandelt zieke of gewonde dieren.


Ook kan een dierenarts hulp bieden bij het voorkomen dat dieren ziek worden. Sommige dierenartsen behandelen uitsluitend of voornamelijk gezelschapsdieren (zoals honden, katten , vogels, konijnen), andere dierenartsen behandelen uitsluitend of voornamelijk landbouwhuisdieren (zoals paarden, koeien).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts