maandag 17 november 2014

Internationaal bellen

In dit overzicht staan de landnummers van bijvoorbeeld Duitslan Verenigde staten, Frankrijk. Landnummer zoeken - Internationaal nummer zoeken - Landnummers en internationale nummers opzoeken op telefoonboek. Telefoonboek de Telefoongids van Nederland De afgelopen uur heeft telefoonboek.


Vind het complete overzicht van landencodes en tijdzones t. Voor internationaal bellen vanuit niet-EU-landen kan een ander internationaal toegangsnummer gelden. Bijvoorbeel in de landen die behoren tot de North American Numbering Plan area is de internationale toegangscode 011. Goedkoop internationaal bellen. Met InternationaalBellen.


U kunt uur per dag dagen per week goedkoop bellen naar alle internationale nummers. Let wel op dat u naar een buitenlands nummer belt en niet naar een Nederlands mobiel nummer in het buitenland. Internationale bezoekers kunnen in Suriname ook gebruikmaken van de roaming mogelijkheden van Telesur. Blijf bereikbaar op uw eigen mobiel.


Internationaal bellen

Landnummers om te bellen vanuit het buitenland naar het buitenland of vanuit buitenland naar Nederland. Deze zijn dagen geldig. De prijs van de optie wordt van je belwaarde afgehouden. Dit betekent natuurlijk niet dat de netnummers bij telefoongesprekken naar het buitenland weggelaten kunnen worden. Wil je de goedkoopste tarieven betalen voor bellen naar het buitenland?


Bekijk via ons vergelijkingsoverzicht alle internationale beltarieven. Bel naar internationale nummers tegen de lage tarieven van Skype. Bereik mensen die Skype niet gebruiken, vanaf elk apparaat met onze oproepabonnementen voor internationaal bellen. Skype-tegoed is een abonnement voor betalen naar gebruik, voor betaalbaar lokaal en internationaal bellen.


Bel overal, stuur sms-berichten en betaal alleen voor wat je verbruikt. Het is simpel, voordelig, en snel: bestel snel je gratis simkaart! Voor mensen die zaken doen in het buitenland en niet naar een specifiek land bellen , maar wereldwijd contacten hebben is het wellicht voordeliger om een internationale simkaart aan te schaffen. Ook als je veel op reis bent en in verschillende landen terechtkomt is dit interessant.


Naast voordelig nationaal en internationaal bellen , kan je bij ons ook internetten voor weinig. Dit is mogelijk in de vorm van beltegoe maar ook met een dagen geldige Prepaid bundel. Beltegoed is flexibeler in gebruik, maar een bundel is vaak voordeliger. Pak nu de landcode, en zet deze ervoor. De landcode van de Verenigde Staten is 001.


Om goedkoper te bellen naar het buitenlan kies je hieronder een internationale bestemming voor een vergelijking van alle vaste en mobiele tarieven. Na het vergelijken kun je overstappen naar de provider van voorkeur en veel besparen. Naar het buitenland bellen of smsen kan nog al eens ingewikkeld zijn. Hoe zit dat met die landcodes? Zit je met een van deze vragen, of misschien een andere?


Welk getal moet ik weglaten? Tarieven Internationaal Bellen. Zone 1: North American. NS Internationaal service centrum B. In elk EU land is door het Ministerie een toezichthouder aangesteld. De sortering van deze lijst is op alfabetische volgorde van het land.


Dit is een lijst van landnummers in de telefonie. Dit bestand bevat alle landen van de wereld met hun internationale toegangsnummer voor de telefoon. Vast Bellen Inclusief de kosten voor Kabel TV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts