woensdag 26 november 2014

Oefentoets mundo 4e leerjaar thema 4

Omvormen elektriciteit. Uitspraken over batterijen. Flash and Javascript are required to view this site. Ik weet wat je kunt zien. Jaartallen - passende eeuw.


Klik eerst bovenaan in de grijze kader op voor het 4e leerjaar en zo krijg je alle oefentoetsen te zien. Kringloop van het water. Ik begrijp en geef voorbeelden. De actieve voedingsdriehoek.


Niet alle natuur leeft. Naar aanleiding van Werelddierendag op oktober selecteerden we voor het 2e t. Bij elk leesboek vind je een link naar gratis oefeningen begrijpend lezend! Wanneer je klikt op het thema , bekom je de oefentoets.


Oefentoets mundo 4e leerjaar thema 4

Het is nuttig om deze toch wel eens in te oefenen. Lees eerst de tips waar je wat meer uitleg krijgt over de werking. Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. Ken je alles al voor je wo-toets? Taalbeschouwing vierde leerjaar : Oefentoets Bron Deze toets werd opgebouwd naar aanleiding van de summatieve toets taalbeschouwing van de methode Tijd voor Taal.


Het bronnenboek is het lees- en infoboek voor de leerlingen van de tweede en derde graad. Per leerjaar is er een bronnenboek. Mundo bestaat uit lagen. Je gebruikt een verouwderde browser.


Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Gebaseerd op Tijd voor Taal accent - Spelling - Oefenkaart 6a Haal de heerlijk(e)-woorden uit het slakkenhuis. Schrijf ze over en kleur het achtervoegsel lijk of lijke. Verkeer in het Lager onderwijs (4de leerjaar ). Duik in de wereld van water en leer heel wat bij met DROPPIE WATER ! Thema -afbeeldingen van TommyIX.


VOORBEELDMATERIAAL HOEKENBOX LEERJAAR – WERELDORIËNTATIE. Zo zijn de verbanden en de samenhang voor de kinderen duidelijker. Verzameling links voor het vierde leerjaar van meester Kurt. De aangeboden oefeningen kunnen ook thuis gebruikt kunnen worden om bepaalde leerstof verder in te oefenen.


Wie zin heeft om nog een aantal oefeningen te maken rond dit thema kan dit doen op de volgende site:. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. De koningen hebben geen geheimen meer voor ons! Vrijdag mei speelden we een kwartet, reuzeleuk. Herhalen wat we leerden over de koningen, samenwerken, omgaan met winst en verlies.


Kijk maar mee naar de acrobaten van het 4e leerjaar. Bij de laatste springbeurten werd iedereen luid aangemoedigd en kreeg iedereen een high-five, wat een klassfeer! De leerlingen zijn in groepjes verdeeld en schuiven door nadat het thema is afgewerkt. Zorg dat je er deze woorden kunt aan koppelen: wortel, stengel, bla kelkbla kroonbla meeldraa stamper Vul aan met het juiste woord in het kruiswoordraadsel. Bekijk voorbeeldmateriaal van leerjaar Wil je alvast een kijkje nemen in het materiaal van Tijd voor Taal accent - Taal?


Oefentoets mundo 4e leerjaar thema 4

We bieden je hieronder de mogelijkheid om voorbeeldmateriaal van het vierde leerjaar te bekijken en te downloaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts