donderdag 14 mei 2020

Wat te doen in de panne bij slecht weer

Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer Het is wetenschappelijk bewezen: aan de Kust schijnt de zon meer dan in de rest van het land! Je vertrekt naar de zee maar het is slecht weer ? Er zijn nog veel andere leuke dingen die de Belgische kust te bieden heeft dan enkel het strand. Cultuur en erfgoed genoeg om te gaan bezichtigen! Kan je het niet laten om te zwemmen? Kies dan voor een indoor zwembad.


Avonds kan je naar de cinema, casino of gaan bowlen. Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. Tips bij slecht weer Ook aan de kust schijnt niet altijd de zon. Wat regen hoeft je natuurlijk niet tegen te houden om uitgerust met regenjas en paraplu te wandelen op het stran door de duinen of onze vele natuurgebieden.


Wat is er leuker dan bij slecht weer naar de bioscoop te gaan, je in een aangename bioscoopstoel te ploffen met een zak popcorn en naar de laatste blockbuster of animatiefilm te kijken? Is elke dag open vanaf 13u3 meer info en speelschema kan je vinden op de website. Bij regen of zonneschijn, in Blankenberge is er altijd wat te doen. Maar als je te maken krijg met slecht weer aan de Belgische kust is het soms een beetje zoeken naar de leukste binnenactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen.


Uitstapjes met kinderen bij slecht weer. Helaas kent een vakantie in België en Frankrijk geen mooi- weer -garantie. Gelukkig zijn er genoeg leuke dagjes weg te bedenken die ook met slecht weer garant staan voor een leuke tijd. Hieronder een aantal activiteiten opgesomd per bestemming.


Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je hier.


Wat te doen in de panne bij slecht weer

Deze tips zijn voorzien op regenweer. De locale strandzeilvereniging. Op het strand beleeft je kroost sowieso dolle avonturen. En ook in de parken La Potinière of het Astridpark is het bijzonder fijn vertoeven.


Of installeer je je liever aan de Rotonde zodat ze skatekunsten kunnen uithalen? Zomers staat er al helemaal geen rem meer op die kinderpret, dan valt er elke dag wel iets te beleven. Wat doen bij slecht weer aan zee?


Als u een uitstapje plant naar zee, bent u natuurlijk nooit zeker van mooi weer. Maar laat dat de pret niet bederven want zelfs dan is het heerlijk vertoeven aan de kust. Binnenspeeltuinen aan zee.


Maar wat doe je dan bij slecht weer aan zee? Ons humeurige Belgische zomerweer laat dat echter niet altijd toe. Geen zorgen, je geplande vakantie aan zee is niet helemaal om zeep. De Belgische kuststreek heeft naast zee en strand nog veel andere attracties. En wat te doen bij slecht weer ? Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


De meeste activiteiten kan je natuurlijk ook doen als het niet regent. Dus hier gaan we: ontelbaar veel tips bij regenweer in Oostende (en de rest van de Belgische kust). Er is geen slecht weer , alleen maar slechte kledij, het is zowat de lijfspreuk van de Zweden. Dit kan je doen met kinderen. De regen tikt al de hele ochtend onafgebroken op het tentdoek.


Terschelling met slecht weer ? Kijk voor al onze aanbiedingen op onze website: ht. Vakantie aan de kust maar het regent? Ontdek hier leuke indoor activiteiten Wat kan je doen bij slechter weer aan de Vlaamse kust?


Wat te doen in de panne bij slecht weer

De zomervakantie is in volle gang en de ‘ik verveel me’ tweets en berichtjes zijn zoals ieder jaar weer volop aanwezig. Daarom deze lange lijst met maar liefst dingen die je kunt doen in de vakantie, zodat niemand zich meer hoeft te vervelen. Dit weekend allemaal circus wat de klok slaat.


Fijn voor in de winter! Vind je de video leuk, like dan aub. In Middelkerke en Westende is er vanalles te doen , ook bij minder goed weer. De Panne zet dit weekend het circus centraal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts