vrijdag 15 mei 2020

Weegschaal en vissen seks

Weegschaal en vissen seks

Dit sterrenbeeld is ook op zoek naar een constant liefdesleven, ook op seksueel gebied. Beste match op seksueel gebied: Stier. Vissen , aan de andere kant, raakt snel verdwaald in gevoelens en voelt zich snel alleen en zwaarmoedig. Vissen heeft iemand nodig voor comfort, begrip en zekerheid.


Ze geven beide de voorkeur aan kalmte en rust. Ook tijdens de vrijages heb je zeker geen moeite om te zeggen wat je leuk vindt. De ideale partner voor jou moet vindingrijk zijn en nieuwe spelletjes kunnen introduceren.


Liefdeshoroscoop weegschaal - vissen sterrenbeeld liefdeshoroscoop. Ze lijken veel op elkaar wat over het algemeen leidt tot een soepel verlopende relatie. De weegschaal is de balans in de relatie en Vissen de dagdromer en inspirator. Vissen zijn intuïtief en begrijpen de lichaamstaal van hun partner als geen ander.


Weegschaal en vissen seks

Ze denken meestal een stap vooruit. En met de evenzo bescheiden vissen is het al snel een feest van zenuwen tijdens jullie dates. De Schorpioen komt vrij goed overeen met Maagd en Steenbok. Als je het toestaat kan het zelfs leiden tot een spirituele ervaring.


Vissen zijn niet vies van een rollenspel in bed of van seks in de buitenlucht of een andersoortige spannende plek. Ze was al jong met seks bezig en heeft er een fijne smaak in ontwikkeld. Vrijen met haar is nooit ordinair of snel-snel. Het is altijd subtiel, innig, teder en emotioneel.


Ze kan intens genieten en heel veel van iemand houden. En ze ziet er altijd zeer sexy en vrouwelijk uit, wat haar veel aanbidders oplevert. Lisa (30) en Dominique (38) proberen al enkele jaren kinderen te krijgen‘Al meer dan vier jaar staat alles in het teken van zwanger worden. Sex met een persoon die onder het gesternte vissen geboren is, is een fysieke en emotionele ervaring. Heb je een normale, vlotte bevalling gehad.


Naar alle waarschijnlijkheid hebben ze immers jou met hun relaxte aard aangetrokken. Luchttekens zijn sociaal en praten graag en veel. Ze houden feitelijk meer van woorden dan van daden, ook wanneer het om erogene zones gaat. Ze houden van seks en ze praten over seks , maar kunnen moeite hebben het in de praktijk te brengen.


Vissen Sterrenbeeld in het Kort: Vissen is het sterrenbeeld van mysticisme, mysterie en het spirituele onbekende. Vissen leven in twee werelden, de echte wereld en de spirituele, of mystieke, werel waar ze wat ze ook zien kunnen interpreteren zoals ze zelf willen. Een uitvoerig voorspel met alles erop en eraan. Weegschaal man is zacht en neemt de tijd in bed. Het timide karakter van de Vissen kan daardoor zelfs als irritant ervaren worden.


Om de relatie te doen werken zal de Vissen dus toch iets harder moeten worden. De sterrenbeelden Ram en Vissen zijn er ongetwijfeld die elkaar niet snel zullen aantrekken, omdat ze op erg verschillende energie levels zitten. Carrière en financieel. Voor de weegschaal is het belangrijk dat ze balans en harmonie kunnen bereiken. Hoewel ze ook zeer goede leiders kunnen zijn, ze zullen altijd hard werken om eventuele voordelen te verkrijgen.


Weegschaal en vissen seks

Eerlijkheid en rechtvaardigheid zullen altijd bovenaan staan wanneer een beslissing moet genomen worden. Qua grootte is er niets om over naar huis te schrijven, maar wat doen ze toch hun best om dat te compenseren. De kleintjes van de groep. Je zult op alle andere vlakken gelukkig zijn, tijdens de seks met Vissen.


Grootte is niet alles en dat bewijzen Vissen graag. Krijg meer inzicht in jezelf (of een ander!) qua karakter, op het gebied van liefde en werk. Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW. COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dat gevoel zullen ze je ook terug geven, al hebben ze een zwak voor zelfverzekerde mensen.


Dit geeft een wisselvallige energie, waardoor je aan het begin van de week soms erg spiritueel bent, maar dan ook zomaar opeens weer rationeel kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts