dinsdag 21 juli 2020

Welke kleur past bij bruin en beige

Welke kleur past bij bruin en beige

Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? De kleur bruin een goede neutrale kleur die te vinden is in allerlei nuances. Voor alle kleurtypes van zijn meerdere bruintinten mogelijk.


Welke kleur past bij bruin en beige

Bruin is een gemakkelijke neutrale kleur die je kunt combineren met andere neutralen of met meer sprekende kleuren. Greige, De kleur grijs met een vleugje bruin en beige , Het maakt de kleur warmer, dieper en perfect te combineren met andere kleuren als wit of juist donkere tinten. De verschillende tinten beige zijn niet te tellen.


Deze mengeling van wit en bruin vindt u met een meer rozige, gelige of groene ondertoon. Beige kan ook heel zacht zijn of net meer uitgesproken. Gevolg: zijn vele tinten maken deze kleur moeilijker te combineren dan men zou denken. De kleur beige associëren we met verfijnde klasse en natuurlijke elegantie. Met deze neutrale kleur voor je interieur kun je heel wat combinaties maken.


Bij een landelijk interieur gaan beige tinten goed samen met olijfgroen of auberginepaars. Grijs is vaak de kleur van een mooie gietvloer (beton of PVC). De vraag is dan ook vaak: welke kleur past bij grijze vloer? Als je een lichte kleur vloer hebt, dan kun je vrijwel alle kleuren gebruiken omdat grijs vrij neutraal is. Indien je grijze vloer donkerder is, dan kan een kleurcombinatie met felle kleuren erg mooi worden.


Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit. Bij bovenstaande landelijke keuken kregen de muren en shutters zwarte verfkleuren. De keuken zelf werd warm beige geschilderd wat goed past bij de lederen zetels aan de eetplaats. Opvallende decoratiestukken op het werkblad en aan de muur maken het plaatje compleet.


Welke kleur past bij bruin en beige

Als je mij om advies zou vragen zonder dat ik de ruimte heb gezien is het eigenlijk nauwelijks mogelijk de juiste kleur grijs te noemen. Beter kies je bij ecru de kleur bruin en creëer je op die manier een bijzonder fraai kleurenspel. Bruin daarentegen kun je weer niet goed met grijs samenvoegen omdat deze kleuren beide te neutraal, en zo goed las kleurloos, zijn.


Bruin en grijs zullen elkaar dan ook nooit kunnen versterken. Waardeschaal van kleuren. Door een waardeschaal van. Of het nu gaat om kleine of grote ruimtes. Van de woonkamer naar de keuken, van de slaapkamer naar de badkamer, via de ingang en de hal, er is geen ruimte waar de kleur beige niet past.


Beige is ongetwijfeld trendy en altijd een goede keuze. In dit artikel geven je tips om deze kleur op een goede manier in je huis toe te passen. Hallo ik heb beige meubel in mijn huis wat voor kleur gordijn en behang zou er mooi bij passen.


Echter, de mystieke associaties met paars zorgen ervoor dat het niet goed past bij ‘clean’ ruimtes zoals de keuken en badkamer. In de woonkamer is er een gewaagde keuze gemaakt door voor een paarse bank te gaan. Uhm tja, persoonlijk zou ik een beige broek gewoon in de brand steken, zo ontzettend lelijk en tekenen maar dat is inderdaad de vraag niet. Ben jij benieuwd welke kleuren het best bij jou passen?


De huid heeft een donkere tint en is ivoor- beige of bruin. Jouw haren zijn zwart of zeer donkerbruin. Turquoise is een van de enige.


De nude tint is past bij elk interieur en mengt prachtig met intense warme kleuren. Breng verschillende nuances beige aan voor een rustige uitstraling of combineer het met warme houttinten en een snufje koper hier en daar voor een spannend effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts