dinsdag 26 januari 2021

Ziggo go terugkijken

Ziggo go terugkijken

Je krijgt nu de digitale TV Gids te zien. Als er bij een programma een Ziggo Replay icoon staat (Een play-knop met een pijltje eromheen) kan je een programma terugkijken tot dagen nadat het is uitgezonden. Klik op een programma met Ziggo Replay icoon dat je wil terugkijken. Je breidt als het ware je tv uit naar je pc, laptop, mobiel of tablet. Maar dat het terugkijken zoveel problemen oplevert is irritant.


Wij hebben een ziggo abbonoment en kijken normaal op zondag lekker naar de formule 1. Vandaag lukt dat helaas niet en onze vraag is dan ook of we dit via ziggo go terug kunnen kijken? Ik las dat je daarvoor misschien een replay abbonoment nodig hebt maar hier kan ik geen informatie over vinden. Met Replay TV mis je geen moment. Wij nemen die spannende wedstrijd of je favoriete serie alvast voor je op, zodat je die tot dagen na de uitzending gratis kunt terugkijken. Gewoon op een moment dat het jou uitkomt.


Lekker thuis voor de buis met de Mediabox Next of de Mediabox XL. Of onderweg, met Ziggo GO. Thuis voor de buis, of onderweg met de Ziggo GO app. Tot dagen terugkijken Via de menu-knop op de afstands- bediening selecteer je TV gemist en je programma.


Of wil je alleen de hoogtepunten van de wedstrijd van Federer terugkijken ? Laatste nieuws, leukste video’s en rubrieken. Heb helemaal niets veranderd maar als ik de app wil opstarten krijg ik de volgende mededeling:Service niet beschikbaarHelaas Ziggo Go doet het beperkt of even niet omdat de app g. Dat kon tot nu toe niet met. Ziggo Go is niet alleen bedoeld voor het live naar tv kijken. Het is mogelijk om dit tot dagen terug te kijken. Horizon how to - Opnemen en terugkijken Ziggo.


Unsubscribe from Ziggo ? Replay TV laat je Ziggo Go programma’s tot dagen terugkijken , alle uitzendingen pauzeren en terugspoelen. Ook kan je het programma opnieuw opstarten als je net te laat hebt ingeschakeld. Net zoals de andere varianten op Ziggo Go kan je Replay TV in het buitenland ook met een VPN kijken. Terugkijken RTL-programma’s bij Ziggo deels onmogelijk RTL Nederland stopt op april met het leveren van RTL Gemist aan alle Nederlandse televisieaanbieders. Dit zorgt ervoor dat een deel van de Ziggoklanten programma’s niet meer via de decoder kunnen terugkijken.


Niet via de app, noch via de webbrowser-versie. Wel met dien verstande dat een tijdlang de app met vollopen van de cash had te maken. Hierdoor duurde het opstarten steeds langer. Na opschonen hiervan liep het weer enige tijd naar wens.


Je kan de opnames alleen met een extra mediabox xl op bijvoorbeeld je slaapkamer bekijken. Je kan het op dit moment nog niet bekijken op je pc. Met Ziggo GO kan je wel Replay TV bekijken, maar bij de commerciële zenders kan je dan niet verder spoelen.


Ziggo Go krijgt binnenkort functie voor offline terugkijken Door: Raymon Mens - reacties Klanten van Ziggo kunnen binnenkort televisieprogramma’s opnemen en offline terugkijken via de Ziggo Go -app. Dat heeft de kabelaanbieder tijdens de presentatie van zijn kwartaalcijfers aangekondigd. Inmiddels moet je bij Ziggo GO zijn. De Ziggo GO app kun je tegenwoordig overal in Nederland gebruiken, ook zonder dat je bent ingelogd op je thuis ( Ziggo ) wifi. Om live tv naar de televisie te kunnen streamen moet je wel altijd toegang hebben tot een WIFI netwerk.


Klik op abonneer om deze aan te schaffen of als u al een abonnement heeft kies dan inloggen. Kijk altijd en overal via PC, laptop, tablet en telefoon. Daarnaast is ook de kwaliteit van de internetverbinding erg bepalend.


Ziggo go terugkijken

Als de verbinding niet in orde is kan het voorkomen dat Ziggo GO niet verder kan en op een willekeurig moment stopt. Ziggo Sport Totaal Go Het online abonnement van Ziggo Sport Totaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts