donderdag 11 juni 2020

Vuurwerk oostende 15 augustus 2019

Als je van plan bent om Oostende te doen, mag je dit festival niet missen. Ben je een vuurwerkliefhebber? Dan kan je op maandagavonden in juli en augustus op het Groot Strand genieten van shows van een uitzonderlijk hoog niveau. Ga wel niet te dicht in de buurt van de afsteekplaats zitten, de kans op kleine vonkjes is reëel.


Vuurwerk oostende 15 augustus 2019

It looks like you may be having problems playing this video. Vuurwerk is altijd magie, zeker in Oostende. If so, please try restarting your browser. Acht Belgische vuurwerkmakers strijden om de winst.


Een garantie voor spetterend vuurwerk ! Een professionele jury kiest de eerste, tweede en derde plaats, het publiek kiest een publiekswinnaar. Elke maandag van juli t. Spannende toppaardenrennen, gevolgd door een meeslepende ambiance tijdens de Vlaamse vedetteparade. Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Internationale vuurwerk van wereldklasse gesynchroniseerd met muziek. Aan de hele Belgische Kust worden in de zomer vuurwerkfestivals gehouden.


Het vuurwerkfestival in Knokke-Heist is al jaren het grootste in opzet. Dit is méér dan een klassiek vuurwerkfestival. De Spiekpietjes are back in town! Dit jaar gaat de expo over het boek: Het Zilveren Belletje.


Wie droomt van een reisje naar de Champagnestreek kan zijn hart ophalen, want de Champagnestreek komt gewoon naar jou toe. Oostende wordt omgetoverd tot Reims aan de Belgische kust, met het exclusieve champagne-event Boulevard de Champagne: een weekend vol Franse. Het is ondertussen een traditie geworden in Oostende , vuurwerk op maandag tijdens de grote vakantie. De afwijking bedraagt maximaal een paar minuten. Wellington Hippodroom ! Al gauw verlaten we Blankenbergen en gaan we door naar Oostende.


Vuurwerk oostende 15 augustus 2019

Evenementen in Westende. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Westende. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Hemelvaart augustus. Prijs: Een dagticket voor € p. Martini Royale, drankbonnen en snacks.


Voorwaarden: Per vennotennummer mag je tickets bestellen. Oostende Koerse is dé perfecte uitstap naar zee in een sfeer van grandeur en. This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.


Op een gezellige zomeravond de kraampjes van Blankenberge afschuimen. De wekelijkse zomeravondmarkten in Blankenberge is er gedurende juli en augustus op alle woensdagen van 17. Een activiteit combineren met een overnachting?


Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Een heerlijk knallende show met mooie prachtige Europese producten geschoten door DBK Fireworks! Opgelet: op augustus wordt het vuurwerk afgeschoten op het strand ter hoogte van het Strandplein Mariakerke.


Nog dagen tot de eerste rendag! Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts