dinsdag 23 juni 2020

Woordenboek nederlands betekenis

De leraar zal ons de betekenis van het woord uitleggen. Ik ben een mens, niets menselijks is mij vreemd (Terentius, Heauton Timorumenos, (77)). Als citaat gebruikt door Cicero in De Officiis I, en door Seneca in Epistula 9 53.


Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek. Verklarend woordenboek. Onze verklarende woordenboeken helpen je met het vinden van de betekenis van een woord. Naast de definitie van woorden bevat het woordenboek ook voorbeelden, synoniemen en andere gerelateerde termen.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis. Met een simpele zoekopdracht in het online woordenboek van Betekenis.


De database telt ondertussen duizenden betekenissen van zowel moeilijke woorden, voornamen, afkortingen en veel meer. Het ANW heeft een uitgebreide zoekfunctie met zoekcategorieën als afkorting, synoniem, woordsoort, stijl en medium. Er zijn ook vertaalwoordenboeken die woorden vetalen van de ene naar de andere taal. Een woordenboek is een naslagwerk waar alle woorden van een bepaalde taal worden geordend met verklaring en hun betekenis.


Er wordt in de meeste gevallen met een alfabetische volgorde gewerkt. De term woordenboek wordt in een heel ruime betekenis omschreven. PAPIAMENTO - HULANDES PA H. Als de computer is ingesteld op internationaal toetsenbor kan de dode toets functie gebruikt worden voor het vermen van de geaccentueerde tekens. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Nederlands - Maleis op Glosbe, online woordenboek , gratis.


Woordenboek nederlands betekenis

Of or relating to the Netherlands or its people or culture. In such a situation, where the supervisory authority considers that the risk profile of the ultimate parent undertaking at national level deviates significantly from the internal model approved at Community level, and as long as that undertaking does not properly address the concerns of the supervisory authority, that supervisory authority may decide to impose a capital add-on to the group. Uitspraak van betekenis. Vertalingen van betekenis synoniemen.


Informatie betreffende betekenis in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie. Bovendien worden samenstellingen herkend. Hiermee is dit het eerste en tot dusverre enige adequate woordenboek op het web voor deze talencombinatie.


Ontdek of herontdek diverse woorden en uitdrukkingen om uw woordenschat te vergroten en uw gedachten nog beter onder woorden te brengen. Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen, cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen. Ontbrekende woorden kun je aan de webmaster vragen en desgewenst online plaatsen.


Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven (je LinkedIn gegevens worden nooit gedeeld). Dit is een meertalig en vrij woordenboek waaraan iedereen kan meehelpen. Het Woordenboek bevat woorden uit 6talen. Hieronder kunt u een woord zoeken. Meertalig vertalend woordenboek , talen.


Woordenboek nederlands betekenis

Gratis online vertalen. Sindsdien bevat het woordenboek 38. Welkom op etymologiebank. De betekenis van een moeilijk woord kun je opzoeken in een woordenboek. De website etymologiebank.


Maar vaak heb je te maken met twee of meer homonieme woorden. Dit zijn woorden die je op dezelfde manier uitspreekt, maar die een verschillende betekenis hebben. En welke betekenis is dan de juiste betekenis ? Voorbeeld Op haar vierde heeft Anne de bof gehad. Ook worden regelmaat artikelen toegevoegd over veel gezochte onderwerpen met een heldere, eenvoudige uitleg van de medische terminologie. NU biedt een professioneel online puzzelwoordenboek.


Het woordenboek bevat reeds een grote woordenlijst en wordt elke dag aangevuld met nieuwe en moderne puzzelwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts