maandag 8 juni 2020

Wat horen vrouwen graag

Simpel: Deze Dingen Benieuwd wat een vrouw wil van een man en waar vrouwen op zoek naar zijn in een relatie, in bed of wat ze graag willen horen ? Voor alle mannen die vrouwen denken te snappen: helaas pindakaas. Daar zijn wij het niet mee eens. Want mannen lijken toch nog niet te weten welke vier dingen wij nou echt willen in een relatie.


We komen nog steeds in vervelende situaties met elkaar terecht. Waarom mannen liegen over wat ze aangenaam vinden. Hoe je door deze leugens heen prikt en zijn beste vriendin of flirt ooit wordt.


De nummer fout die vrouwen maken als ze mannen een compliment geven. Doe dit verkeerd en hij neemt het je niet in dank af. Welke complimentjes je absoluut moet geven aan vrouwen.


Wat horen vrouwen graag

Vaak wordt gedacht, dat vrouwen complimentjes geven helpt om een goede indruk te maken. En dat vrouwen je er aardiger en leuker door gaan vinden. Echter, meer dan eens levert het geven van complimentjes juist niet het resultaat op, wat we ervan verwacht hadden. Soms kan het zo simpel zijn.


Als hij ons knikkende knieën wil geven of vlinders in onze buik, zijn soms een paar woorden al voldoende: 1. Daarom is het niet raar dat vrouwen hier nog weleens de mist ingaan. In deze video krijg je daarom tien dingen die. Ook jij zult het ongetwijfeld geprobeerd hebben met aardig zijn, lief zijn, attent zijn, zorgzaam zijn en meegaand zijn.


Wat horen vrouwen graag

En hoogstwaarschijnlijk vraag jij je nu ook vertwijfeld af wat je in. Zeker op momenten dat hij wat onzeker is, is het goed om hem deze boost te geven. Dit zijn de complimenten die mannen willen horen van vrouwen. Dan heb ik nog één laatste tip voor je. Er is namelijk een extra compliment die harder aankomt dan alle ander complimenten hierboven beschreven.


Wil je weten wat te zeggen tegen je vriendin, of vrouwen in het algemeen. Vandaag leer je precies (met voorbeeld zinnen) wat vrouwen leuk vinden om te horen. Ik denk dat je dat antwoord alleen kan krijgen van haarzelf.


Maar ik heb toch wat dingen voor je bedacht. Je kan altijd vragen van wat voor films ze hou dan kunnen jullie daar even een gesprek over voeren. En als het bevalt, kunnen jullie altijd een filmpje kijken.


Maar dames willen ook wel eens een origineel compliment krijgen. Vrouwen en complimenten. Met betrekking tot complimenten niets anders dan positiviteit dus. Op de vraag wat vrouwen leuk vinden om te horen kun je zeker een antwoord geven dat het begrip compliment bevat. Geef je een vrouw een compliment, dan zal dat in veel gevallen – afhankelijk van de omstandigheden – in je voordeel werken.


Wat horen vrouwen graag

Dus wat willen vrouwen graag horen ? Je moet haar echt een beetje leren kennen voordat je doorgaat en haar proberen te vertellen wat ze wil horen. Het hangt echt van de vrouw af. Het ding is, er zijn veel dingen die de meeste vrouwen collectief graag horen en je kunt die dingen aanpassen aan elke vrouw die je kent. Lekker cliché, toch is het geweldig om regelmatig van je partner te horen hoe geweldig hij je vindt. Slechts een paar woorden van waardering op het juiste moment en met de juiste intentie kan je hele dag goedmaken.


Natuurlijk voelt het wel goe maar je bent er toch nog niet helemaal. Denk niet heel de tijd dat je hem pijn gaat doen. Wat zie je er mooi uit! Mannen hebben het graag dat vrouwen wat aggressiever zijn. Dat hebben zij gezeg wij niet.


Nu heb je geleerd wat mannen zoeken en wat zij aantrekkelijk vinden in een vrouw en wat ze graag willen zien in het innerlijk van een vrouw. Daarnaast is het belangrijkste leerpunt in dit artikel dat vrouwen meer bezig moeten zijn met innerlijk dan met uiterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts