vrijdag 28 augustus 2020

Wat als mensen vliegen waren

Please try again later. We zijn geen medisch opgeleide piloten. En zelfs als we dat zijn, kunnen we niet helpen op het moment dat we vliegen. En toch spookt de gedachte door mijn hoofd: wat als ik die man uit Vanimo nou preventief zuurstof had gegeven?


Wat als mensen vliegen waren

Stel dat een Noordse Stormvogel het formaat (gewicht) van een mens zou hebben, dan kun je wat je aantreft in een vogelmaag met ongeveer honderd vermenigvuldigen om aanschouwelijk te maken wat er aan de hand is. Er is genoeg wat ik nog wel kan zien. Anders dan met stoppen met vlees eten, voelde stoppen met vliegen voor mij veel meer als een offer. En dat waren de vliegen die we tegenkwamen in huis.


Ik vond het AF-SCHU-WE-LIJK, omdat die nieuwe vliegen naar eten zochten en daarom hondsbrutaal op mijn benen gingen zitten en ook de badkamer inkwamen (ik ben opnieuw gaan douchen toen er eentje op mijn arm ging zitten). Dus, als er vliegen zijn, ligt er iets te rotten of ontbinden. Zo blijken vliegen – net als mensen – niet altijd even diep te slapen, maar verschillende slaapstadia waarin ze dieper of minder diep slapen, te hebben.


Wij mensen slapen heel licht (remslaap) en dromen dan. De Benidorm Bastards zijn een beruchte bejaardenbende die Vlaanderen veroverde met hun geschifte fratsen en geschifte uitspraken. Ze beweerden dat als ze allebei klein waren , hun vader vaak op zakenreis zou gaan, en op een dag bracht hij een kleine propeller mee met een rubberen band er omheen dat ze konden oprollen en het rond de kamer zou vliegen. Vanaf dat moment waren ze dol op het concept van vliegen , hoewel dit nooit is bewezen. Als u een rolstoel nodig heeft, dan is het van belang dat u deze van te voren reserveert.


Hoe was het om te vliegen toen de ouderen van vandaag jong waren ? Als je tot weken zwanger bent is dat geen probleem, dacht ik. Vliegen als je zwanger bent. Totdat ik bijna niet mee terug mocht vliegen ! Tot hoeveel maanden zwanger mag je nog vliegen ? Vanaf hoeveel weken zwangerschap mag je niet meer vliegen ? Vanaf wanneer moet een zwangerschapsverklaring mee?


Soms zien vampiers er in principe uit als gewone mensen , afgezien van de langere, scherpere hoektanden (welke al dan niet zichtbaar zijn wanneer de mond gesloten is), de bleke huid en misschien een wat ingevallen gelaat. Een vampier heeft mensen - of dierenbloed nodig om vitaal te blijven. Mensenbloed heeft de voorkeur. De motor werd krachtiger, de besturing beter en het vliegtuig steviger.


Chuck Yeager doorbrak als eerste de geluidsbarrière, spionagevliegtuigen vlogen vervolgens tot drie maal zo snel als de geluidssnelheid. Tevens werd met de introductie van de F-een vliegtuig geïntroduceerd dat alleen kon vliegen met behulp van een computer, het zogenaamde fly-by-wire-principe. En als tijgers niet gevaarlijk waren , zouden mensen ze dan als huisdier nemen?


Prentenboek met kleurrijke tekeningen vol grappige details en verrassende wat - als -vragen en zoekopdrachten. Hoe zit het met ouderen en vliegen ? Wat voor hulp bestaat er al? Vandaag de dag vliegen we vaak.


De lagere tarieven, familie die ver weg woont of professionele verplichtingen zijn allemaal factoren die vliegen haast noodzakelijk maken. Dit leverde overigens lachwekkende gezichten op van de mensen om ons heen. Voor onze gate stond een cabine met twee mannen van de douane. We moesten hier onze paspoorten laten zien en hebben ook hun uitgelegd wat ons plan was.


Wat als mensen vliegen waren

Ook zij moesten heel hard lachen en waren maar wat bereid om ons te helpen (hulplijn nummer vier). Ik zag mensen door de lucht vliegen ’. Je kunt ook zeggen als mensen waren bedoelt om te zwemmen hadden we wel kiewen geha maar dat hebben we niet en doen we ook. Zwemmen duiken en wat ik veel wat voor een pret.


En nee vliegen in een vliegtuig is niet hetzelfde als vliegen als een vogel. Weleens met een deltavlieger gevlogen ? Dat ze belangrijk waren als. Als mensen zeggen dat we niet empatisch waren : onzin' Video Bijna miljoen mensen zagen gisteren de dramatische val van wielrenster Annemiek van Vleuten live bij de NOS op televisie. Wat als ze allemáál weg zijn?


Veel mensen kijken naar hem op en daarom kan dat inspirerend werken. De manier waarop deze man omgaat mijn zijn rouwproces kan anderen misschien helpen om met hun eigen proces aan de gang te gaan. Obama gebruikte het verdriet uit zijn leven om een betere wereld te creëren.


Dat maakt dat hij een voorbeeldfiguur voor heel wat mensen is geworden. In Europa waren er ook al vroeg mensen die geïnteresseerd waren in vliegen , al in de 15e eeuw bestudeerde Leonardo da Vinci nauwkeurig vogels en insecten om te kijken hoe ze vlogen. Hij bedacht aan de hand van wat hij zag machines die de mens in staat zouden moeten stellen ook te vliegen. Goe nu ben ik dus lekker opgefokt en gefrustreer klaar om dat het vliegen eens even lekker te bashen.


Misschien helpt dat een beetje om mezelf uit die vervuilende bakbeesten te houden en voor een duurzamer alternatief te kiezen. Nou, om te beginnen natuurlijk mensen die voor jou een vlietuig in de Twin Towers willen vliegen. Dit geld proberen ze te krijgen door bijv. Daar valt natuurlijk veel geld mee te. De ziekte kan voorkomen bij volwassenen op elke leeftij maar ontstaat meestal tussen het 40ste en 60ste levensjaar.


Een klein deel van de mensen met ALS (ongeveer ) heeft te maken met een erfelijke vorm van ALS. De erfelijke vorm komt echter heel zelden voor en is meestal al langer bekend in de families. Wat gebeurt er als je oorklachten hebt tijdens het vliegen ? Als je last hebt van een verkoudheid of hooikoorts, kan het slijmvlies in de buis van Eustachius iets gezwollen zijn, waardoor de lucht er nog maar moeilijk doorheen kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts