maandag 3 augustus 2020

Wat doe je als iemand je kleineert

Voelt u zich gekleineerd? Dat is een heel vervelend gevoel! De manier waarop je iets zegt is minstens zo belangrijk als wat je zegt.


Wat doe je als iemand je kleineert

Gedraagt iemand zich telkens irritant en leidt dat tot grotere problemen, dan is het tijd om er wat van te zeggen, aldus Patel. Je gaat deze persoon niet veranderen en al helemaal niet als je als doelwit blijft fungeren, dan houd je dit gedrag juist in stand. Ja, dat is een afschuwelijke boodschap.


Je bent er niet voor niks nog niet uit gestapt. En toch moet je het doen. Zoek hulp en kijk wat jij nodig hebt om uit deze situatie te ontsnappen. Bied je excuses aan, als je iets hebt gedaan waardoor iemand boos of verdrietig is geworden. Als jij het conflict bent begonnen, is het waarschijnlijk ook de bedoeling dat jij het beëindigt.


Zelfs al is het lang geleden, is het nooit te laat om het goed te maken. Wanneer iemand je negeert is dat het ergste wat er is. Sommige mensen negeren je continu en anderen mensen negeren je vooral als er een discussie is.


Waarom negeert iemand je ? En hoe ga je daar mee om? In mijn vorige artikel heb ik het gehad over de omdraai techniek en het projecteren op de ander om zo leugens te verbloemen. Nou een jaar geleden zou ik je dat niet hebben kunnen vertellen, maar nu…’ De gespierde man in de rolstoel trekt zijn mond samen, alsof hij net in een citroen gebeten heeft. Plaagt iemand je op een vervelende manier of zijn ze vaak sarcastisch om je als persoon naar beneden te halen?


Je weet dat je je moeder niet in de steek laat, want ze heeft geen enkel recht op jouw persoonlijke zorg. Alles wat je voor haar doet, doe je geheel vrijwillig. Je houdt je ook aan je belofte aan je vader. Wat doe je als iemand in je omgeving een eetstoornis heeft? Blijf de vrien vriendin, collega of familielid zoals voordien.


Dat ze geen berichtjes meer naar je sturen, hoef je dus niet persoonlijk op te vatten. Ze weten helemaal niet wie je bent en wat je te bieden hebt, dus trek je er niets van aan. Als het iemand is die je uit je leven kunt knikkeren, dan knikker je die persoon uit je leven. Zulke mensen heb je niet nodig. En zulke mensen zijn over het algemeen onverbeterlijk, dus het aankaarten en het proberen te stoppen zal alleen maar lei.


Let op: Dit artikel is alleen ter informatie. Bel 1indien er sprake is van een noodsituatie. Sowieso kun je iets niet bewijzen als je het vermoedt. Zorg eerst dat je het voor jezelf zeker weet.


Zeg tegen die persoon luid en duidelijk dat jij zeker weet dat het niet waar is wat die persoon zegt. Geen discussie aangaan, is nutteloos. Als je het zeker weet, is er maar een optie. Veel mensen weten het antwoord niet op deze vraag, terwijl het wel van levensbelang kan zijn.


In deze cursus leer je een aantal beginselen van brandveiligheid en eerste hulp. Je kunt ook beginnen met het e-learning onderdeel van de cursus. Ga nu naar de e-learning pagina en begin direct!


Ten eerste moet je die op dat moment maar net zien te vinden, plus je geeft je belager geen aandacht, waardoor hij toe kan slaan. De buikstoot by 112bhv. Vimeo , the home for high quality videos and the people who love them.


Wat doe je als iemand je kleineert

Bijna iedereen heeft wel een keer een situatie meegemaakt waarin je een goed idee ha dit in vertrouwen aan een collega vertelde en die collega er vervolgens de credits voor pakte bij je baas. Lees wat je moet doen in de grootste EHBO-kennisbank. Dit artikel is alleen ter informatie. Onderkoeling is een zeer serieus verschijnsel dat de gezondheid ernstig aan kan tasten. Hoe ontstaat verslikking?


Verslikken overkomt ons allemaal wel eens. Wat moet je doen als iemand flauwvalt en hoe kan je het slachtoffer helpen? Laat de persoon een keer zijn neus goed snuiten. In een notedop komt het erop neer om zowel de ademhaling als de bloedcirculatie van het slachtoffer te bevorderen.


Daarnaast volg je het best een stappenplan om snel en effectief op te treden wanneer je iemand ziet flauwvallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts