woensdag 26 februari 2020

Vlaamse havendag gent 2019

Bezoek tijdens de Vlaamse havendag de mijnenjager M9Crocus, van tot uur. Zeeschepen zijn vaak weken onderweg en varen haast de hele wereld rond. Om de veiligheid van de scheepvaart in havens en op drukke vaarroutes en ankerplaatsen te garanderen, moet er wel eens een mijnenjager optreden.


Vlaamse havendag gent 2019

Ontdek de haven van Gent op zondag september. De Gentse haven brengt elke dag je favoriete producten tot bij jou! Riverdating is a forum for European players involved in inland waterway transport and multimodal logistics incorporating waterways.


As the only event which is exclusively dedicated. Kom naar de infobeurs in de centrale tent en vertrek dan met de gratis bus naar een van de vele boeiende activiteiten. En breng gerust je kids mee: ook voor hen valt er heel wat te beleven!


Zondag september was er alweer de 5de editie van de Vlaamse havendag. Zo kan jong en oud een unieke blik werpen achter de schermen van de Vlaamse havens. Tijdens deze 5de editie krijg je opnieuw de kans om de haven op een andere manier te leren kennen. Vlaamse Havendag op ontdekkingstocht gegaan doorheen de Vlaamse Havens. Op Juli vond de eerste Vlaamse havendag plaats.


Ze ontdekten er een wereld van schepen en terminals, kaaien en containers. Antwerpen, Gent , Oostende en Zeebrugge. Avonds vonden er nog enkele optredens plaats. We hebben van meet af aan de bedoeling gehad om de haven te tonen zoals hij echt functioneert,” zegt Johan Bresseleers namens de Haven van Gent. Dat wil dus ook zeggen dat de mensen op plaatsen kunnen komen waar ze anders niet bij kunnen.


Vlaamse havendag gent 2019

Lekker weertje, dus buiten op het gezellig terras, vlak naast het kanaal en overzetboot. Het waren lekkere duo krokketjes en een pracht van een tomaatgarnaal bord. Going to the opera is an ideal gift. Rigakaai aan het Grootdok. You determine the amount of the gift voucher.


Gift vouchers can be bought online or at the box office. Fietsers zijn op deze autoloze zondag extra welkom. Met als thema “Welkom in jouw haven!


Jong en oud kan dan een kijkje nemen achter de schermen van de. En of ze hierin slaagden. Bekijk hier de rangschikking en alle resultaten van je favoriete club, zowel van de reguliere competitie als bekercompetitie. Op zaterdag juni geven de vier Vlaamse havens al hun geheimen prijs. Gent Autovrij is zo het ideale moment om andere vervoermiddelen een dagje uit te proberen.


Of het nu gaat om een plooifiets of een eenwieler, op september is er genoeg plaats om op wieltjes naar de stad te bollen. Het grote publiek kan die dag de vier Vlaamse zeehavens bezoeken. Het DAmuseum opende daarom zijn deuren voor een rondleiding onder leiding van één van onze deskundige gidsen. Actueel, Havendag in Gent.


Gedreven door een duidelijke strategische visie van het havenbestuur investeert Port of Zeebrugge in een supersnel kritisch communicatienetwerk. G is dé sleuteltechnologie die vooral in. De beelden, gemaakt door Michael Tiger, zijn gemaakt met een drone om het zo voordelig mogelijk te houden en toch een super vette video te maken.


Deze video is slechts een teaser voor de langere versie waar momenteel nog aan gewerkt wordt. Enkele tips voor wie techniek wil zien. Dat is dit jaar niet anders. Het was misschien de laatste mooie zondag van het jaar, de mensen hebben er alvast van genoten. Ook wij konden nog om 18ueen receptie buiten organiseren!


Meer dan 5monumenten zetten de deuren wagenwijd open. Gent De tweede editie van Haven Gent Loopt lokte gisteren 3. Flanders Marine Institute - Platform for marine research. Every year VLIZ takes care of the organisation and co-organisation of and the provision of facilities for several dozens of (inter)national events related to the seas and ocean.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts