woensdag 5 februari 2020

Welk sterrenbeeld is het beste in bed

Watermannen zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het leuker te maken in bed : standjes, tools… You name it. Het beste standje voor jou: Het hoeft van jou niet zo dichtbij en intiem. Inhakend op dit laatste gegeven is nu ook uit onderzoek gebleken welk sterrenbeeld het meest trouw is in een relatie. Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?


Welk sterrenbeeld is het beste in bed

Liefde en overeenkomsten hebben met iemand anders is iets waar iedereen naar streeft. Er wordt door bijna iedereen over gesproken, in alle tijden en in alle sociale geledingen. De Maagd is geboren tussen augustus en september.


Heb je dit sterrenbeeld , dan ga je het beste samen met een Steenbok en een Stier. Met de Kreeft en de Schorpioen ga je ook goed samen, maar iemand met het sterrenbeeld Vissen past minder goed bij jou. Sterrenbeeld 7: de Weegschaal.


Welk sterrenbeeld is het beste in bed

De Weegschaal is geboren tussen september en oktober. De warme zomermaanden staan voor de deur… Met welk sterrenbeeld heeft jouw sterrenbeeld de beste match op seksueel gebied? Het seizoen van de liefde ligt voor ons en het libido van de meesten schiet om hoog.


Heb jij de juiste partner gevonden op seksueel gebied? Wat vertellen de sterren over jullie passie in bed ? En met de evenzo bescheiden vissen is het al snel een feest van zenuwen tijdens jullie dates. Jouw sterrenbeeld : Weegschaal Goede matches.


Boogschutter en leeuw Liefde komt wanneer je het niet verwacht, en dat geld zeker voor de. Altijd te vinden voor een vluggertje buitenshuis, zal het je niet verbazen dat de Ram houdt van experimenteren. Verwacht je aan een stomend seksleven als je het geluk hebt de lakens te delen met een Ram. Hij houdt er ook van om een beetje.


Volgens de astrologie is het mogelijk dat deze persoon bestaat! Het heeft allemaal te maken met je sterrenbeeld. Klaar om uit te vinden wie je ideale bedpartner is? De beste match heeft de Steenbok met een Vissen, Kreeft, Maag Schorpioen of Stier.


Minder goed passen Ram, Leeuw en Boogschutters. Lees hier hoe partner astrologie werkt. De Ram zal je op sleeptouw nemen en in zijn flitsende vaart meenemen op zijn pad. Met déze mensen kun jij ‘t het beste vinden volgens de sterren.


Je sterrenbeeld zegt veel over je persoonlijkheid en de manier waarop je in het leven staat. Hierdoor match je automatisch beter met bepaalde sterrenbeelden, die qua karaktertrekjes en visie bij jou passen. Verwacht een stomend seksleven als je het geluk hebt de lakens te delen met een Ram. Welk sterrenbeeld past bij vissen?


De perfecte match: kreeft of stier. Jouw empathisch vermogen en het feit dat je je emotioneel gezien open kan stellen voor een ander zijn jouw grootste krachten in een relatie. Je hebt hier het meest aan als je partner ook over deze krachten beschikt.


Dit is jouw ideale beste vriendin volgens je sterrenbeeld. Je beste vriendin en jij zijn onafscheidelijk. Jullie hebben elkaar nodig in het leven en je weet zeker dat jullie elkaar bij alles kunnen helpen. Hieronder wordt beschreven welk van de sterrenbeelden het beste bij het Ramprincipe zou kunnen passen.


Noot: er is gekozen voor de schrijfwijze sex en sexualiteit i. Werp dan eens een blik op de horoscoop! Met deze bijzondere handleiding kun je namelijk precies zien welk sterrenbeeld het beste bij jou past! Geloof het of geloof het niet, maar je sterrenbeeld bepaalt welk type seksleven je hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts