donderdag 27 februari 2020

Vlaamse havendag

Op die dag openen de havens van Antwerpen, Gent, Oostende. We respect your inbox and privacy, you may unsubscribe at any time. Al wie onze archeologische site te Verrebroek graag een bezoekje wil brengen, wie meer wil leren over de prehistorie of wie zelf een prehistorische workshop wil volgen is welkom op onze site op september. Men kon haveninstallaties bezoeken in Antwerpen , Gent , Zeebrugge en Oostende.


Zelf gekozen voor een half dagje Antwerpen , met een bezoek aan de werf van de Deurganckdoksluis en de containerterminal van PSA aan het Deurganckdok. In deze tent stellen bedrijven, organisaties en overheden uit Zeebrugge hun activiteiten voor aan de bezoekers. OdeGan het grootse openingsevent, viert zijn tiende verjaa.


G is the key technology that. Het vaartuig kan ook tijdelijk de Loodsboot vervangen. Vlaamse havens een voltreffer. Studenten van het maritiem onderwijs vinden aan boord al het nodige om de theorie in de praktijk om te zetten. Voldoende reden om een tweede editie te organiseren.


Vlaamse havendag

Petra has jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Petra’s connections and jobs at similar companies. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. De havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge gooien op zaterdag september hun deuren weer open voor het grote publiek. Dit schip vaart dagelijks de veerverbinding Zeebrugge - Hull, samen met haar zusterschip de Pride of York.


Beide schepen bieden plaats aan 1. Dankzij de inzet en de medewerking van deze bedrijven kan het havenbestuur een boeiend en gevarieerd programma aanbieden, met aandacht voor alle bezoekers, jong en oud. Jong en oud kan die dag in de havens van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge een kijkje achter de schermen komen nemen. Het DAmuseum opende daarom zijn deuren voor een rondleiding onder leiding van één van onze deskundige gidsen. Scanning of trailers and added security features are becoming reality.


There was buzzing in the Ghent terminal on Wednesday November, as a drone was being put to early testing. Flanders Marine Institute - Platform for marine research. Every year VLIZ takes care of the organisation and co-organisation of and the provision of facilities for several dozens of (inter)national events related to the seas and ocean.


Port of Oostende : beating heart of. Bjorn has jobs listed on their profile. This image has been tagged as the property of Getty Images, and is not licensed for commercial Thinglink use. Please either host the image elsewhere or use a free account.


Vlaamse havendag

Geen idee waar de dingen vandaan komen? Hier wordt eindelijk eens klaar en duidelijk uitgelegd vanwaar het sinaasappelsap, de kiwi, de banaan en het meel komen. Vooral de meel-uitleg moet je bekijken. De bedoeling was om het brede publiek vertrouwd te maken met de veelzijdigheid van het havengebeuren.


Drieduizend geïnteresseerden bezochten het Jobevent in Antwerpen. Er waren vacatures voor heel wat jobs in zowat alle sectoren van de haven. Kom naar de infobeurs in de centrale tent en vertrek dan met de gratis bus naar een van de vele boeiende activiteiten.


Vlaamse havendag

En breng gerust je kids mee: ook voor hen valt er heel wat te beleven! Die dag vinden ook Water-rAnt en de Open Scheepvaartdagen plaats, en Natuurpunt organiseert enkele unieke begeleide wandelingen, bijvoorbeeld in het Groot Rietveld. Je kan meestal ook gratis parkeren op het Steenplein, hartje Antwerpen. Dat zit zo: je rijdt het Steenplein op, tot het eind. Vaak staan aan het eind paaltjes en een verbodsbor dus verder kan niet.


VLAAMSE ZEEHAVENS TONEN JOBS EN ACTIVITEITEN AAN 76. Op zondag september lieten de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Gent en Oostende hun bezoekers uitgebreid proeven van werken, leven en beleven in en rond een zeehaven. Op zondag september zetten de havenbedrijven van Antwerpen, Gent, Oostende en Zeebrugge opnieuw hun deuren open. Het loont absoluut de moeite om de haven van Zeebrugge te bezoeken. Welk beeld krijg je voor ogen wanneer dit begrip in je achterhoofd steekt?


Op zaterdag juni vindt voor de twee keer de Open Havendag plaats. De havens van Oostende, Zeebrugge, Gent en Antwerpen hebben een uitgebreid en boeiend programma samengesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts