dinsdag 4 februari 2020

Waar houden vrouwen van

Even kort door de bocht: heel veel. Tot nog niet zolang geleden hadden mannen de behoefte om met iedere vrouw – met wie ze konden – het bed in te duiken. Tegenwoordig is dat net even iets anders. Wat zijn ze toch lief hè. Of nou ja, met vlagen natuurlijk.


Ook al geeft een man aan meer te houden van billen, geeft hij genoeg aandacht aan de borsten en vice-versa. Vrouwen zijn (vaak) moeilijk (te begrijpen). Met stout bedoelen we ondeugen niet ‘overval een juwelier’ of sla een oud vrouwtje in elkaar. Een ondeugende man laat zien dat hij niet op goedkeuring zit te wachten, ook niet op die van haar.


Dat hij gewoon de dingen doet waar hij lol. Wanneer je je man wilt verassen met een leuk nieuw kapsel dan maak je hem echt niet blij met paarse stekeltjes á la een exotische paradijsvogel. Waar houden mannen niet van ? Maakt het je gelukkig, doen!


Voor hem hoef je het echter absoluut niet te doen. Menig man is ervan overtuigd dat vrouwen vallen op uiterlijk. En dat goed in de slappe was zitten ook zo zijn voordeel kan hebben bij het versieren van een vrouw. Jouw bewegingen zullen ervoor zorgen dat hij de nacht van zijn leven heeft. Weet je niet precies hoe?


Dan kun je mijn Meesterminnares Principe gebruiken. Maar nog veel belangrijker, je leert in stappen hoe je deze fouten vooral niet maakt. Dit geeft je een grote voorsprong op andere.


Waar houden vrouwen van

Als je zelfvertrouwen op moet bouwen om vrouwen te benaderen… doe het. Zonder het ontwikkelen van deze eigenschappen waar vrouwen van houden , zullen je relaties op niets uitlopen. Fijn als je dit artikel wilt delen of een reactie geeft.


Daarnaast is vrijheid één van de dingen waar een man ongelofelijk veel waarde aan hecht. Zo is zijn mannenbrein geprogrammeerd. Die vrijheid kan ook perfect nog bestaan in een relatie. Soms lijkt het simpelweg onmogelijk om die mannen te begrijpen.


Mannen houden van uitdaging. Gelukkig vertel ik je hier onverwachte dingen waar alle mannen van houden bij vrouwen. Kortom, in dit soort kapsel redden vrouwen het haar van beide kanten en adopteerden vervolgens de stijl in het midden van het hoofd.


Je kunt het Mohawk-kapsel met elke haarlengte maken. Hoe je de man wordt waar vrouwen van dromen, en je ze wilder maakt dan ooit tevoren. Hoe je voorkomt dat een vrouw je een doetje vindt.


Veel vrouwen houden van ‘dirty talk’ Als u wel pap lust van wat vunzige praatjes tijdens de seks, en dit wilt initiëren, vraag haar dan of ze het lekker vindt op de manier waarop u haar. De vrouwen houden er van Europese mannen en vooral van de Centraal – en Noord-Europese mannen, die meer gewend zijn aan gendergelijkheid en hun vrouwen met respect behandelen. Dat mannen anders zijn dan vrouwen is niets nieuws meer. Zeker omdat mannen – over het algemeen – wat minder van het praten zijn dan wij vrouwen , is het soms lastig ze te doorgronden. En je hoeft met niemand rekening te houden.


Je weet wat dat betekent. Dus de volgende keer dat je aan het steigeren bent en klaar bent om te vlammen, onthoud dat er verschillende vormen van seks zijn die jou niet alleen plezieren, maar ook haar. Laat haar zien dat je weet waar ze blij van wordt, young grasshopper.


Waar houden vrouwen van

Probeer te ontkomen aan de Slager van oldemarkt of aan de Cipiers van Prison Break Paasloo?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts