woensdag 9 december 2020

Willemen innovatie

Enkel door blijvend in te zetten op innovatie , blijft onze groep voorbereid op de uitdagingen van morgen. Al onze initiatieven rond innovatie worden gebundeld in de WILLEMEN INNOVATION HUB. In de tijd van mijn grootvader was het beste bouwbedrijf het bedrijf met de beste metsers. Daarna was dat het bedrijf met de beste project- en werfleiders. In a rapidly changing world and fiercely competitive sector like construction, it is an absolute must to stay up-to-date on the latest innovative technologies.


That is why innovation is one of the company values of WILLEMEN GROEP. Vers van de pers stellen we met veel plezier onze gloednieuwe groepsbrochure voor. Die vertelt in 1pagina’s hoe de Willemen-familie er precies uitziet, welke aspecten van de bouwsector we meester zijn en hoe we als bedrijf de focus houden op innovatie en duurzaam ondernemen. WILLEMEN GROEP is vandaag één van de grootste familiale Belgische bouwgroepen en is een ambitieuze durver met focus op innovatie.


Door steeds te investeren in complementaire. Willemen Groep is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. Door innovatiewedstrijden te organiseren willen we onze medewerkers aanmoedigen om mee na te denken over hoe we het verschil kunnen blijven maken. Het gesprek gaat onder meer over de aandacht die onze groep besteedt aan innovatie en technologie en waarom het dat doet. Vlak na het bouwverlof werd ook de Willemen Academy weer opgestart.


ING organiseerde een seminarie rond “De Verbonden Werf” op de Matexpo-beurs. De focus lag op IoT- (Internet-of-Things) toepassingen voor bouwwerven. Onder de panelleden vonden we Alexander Laquière terug. Laquière is verantwoordelijk voor innovatie en digitalisatie bij bouwgroep Willemen.


De ideale persoon om enkele vragen aan te stellen. New Innovations is a terrific example of what a SaaS (Software as a Service) should be: Maximum impact with nearly zero need for internal IT support. If you want the best product, for a nominal price, you would be hard pressed to beat New Innovations.


Annemie has jobs listed on their profile. Tom has jobs listed on their profile. Tom Willemen vindt het belangrijk om ook de medewerkers daarbij te betrekken. See the complete profile on LinkedIn and discover Tom’s connections and jobs at similar companies. De impact van innovatie in de samenleving kan veel groter zijn als subsidieverstrekkers of investeerders dit beter organiseren.


Ik heb hierover al met de bevoegde minister van gedachten gewisseld en ik heb de indruk dat het bewustzijn zeker aanwezig is. Ook op sommige scholen merk ik een opvallende kentering. Scholen moeten niet alleen bepaalde technieken en competenties.


Willemen innovatie

Partridge Leathergoods, an exceptional leathergoods selection consisting of attache-cases, briefcases, travelware and accessoires. Willemen zet al verschillende jaren hard in op innovatie en ontwikkeling. Werknemers kunnen grote en kleine verbeteringen voorstellen en nieuwe ideeën aanbrengen. Eén van die nieuwe ideeën van Willemen Infra, dat in Gent op heel korte termijn werd uitgewerkt tot een marktklaar product, is waterdoorlatend asfalt. Nieuw in ons assortiment is Bauwerk Parkett uit Zwitsersland.


Willemen Parket behoort in Nederland tot één van de vakbekwame bedrijven waar Bauwerk Parkett samen mee wil werken. Innovatie en design Bauwerk Parkett is producent van topkwaliteit parket met de karakteristieke Zwitserse standvastigheid en precisie. Een knappe uiteenzetting waar innovatie , de digitale (r)evolutie en waarden centraal stonden. Met een jaarlijkse innovatiewedstrijd geeft het bedrijf haar werknemers de kans om mee te schrijven aan het innovatieverhaal van de onderneming. Door deze innovatie zijn de agility, eenvoud en productiviteit verbeterd.


Willemen innovatie

We bouwen, doen aan infrastructuurwer. Hermeta naar Malawi met World Servants. Patty Willemen heeft functies op zijn of haar profiel. CINDY has jobs listed on their profile.


Mechelen - Mechelaar Johan Willemen is het afgelopen weekend in Berlijn verkozen tot nieuwe voorzitter van de Europese bouwfederatie FIEC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts