woensdag 12 september 2018

Investeren in assistentiewoningen

Met deze korte video leggen we u graag het concept uit. Voor meer informatie over. Tom Van den Bosch en notaris Carol Bohyn. Beleggen en investeren doe je geduldig en met een visie voor de toekomst. Ben je van plan om op zoek te gaan naar assistentiewoningen te koop, focus dan best op de middellange tot lange termijn zonder dat je snel geldgewin vooropstelt.


Investeren in assistentiewoningen

Op dit moment is bijna één op de vijf Vlamingen 65-plusser. In het kort, de oprukkende vergrijzing is een feit. Vandaag investeren in assistentiewoningen - de vroegere serviceflats - staat daarom ook gelijk aan investeren in een groeimarkt. You must to continue. Assistentiewoningen voor senioren.


Ben je op zoek naar een comfortabele woning die aangepast is aan je zorgbehoeften als je ouder wordt? Of wil je investeren in vastgoed dat je wilt verhuren of waar je later zelf wil wonen? Je hebt drie goede redenen om voor een assistentiewoning van VZW Zorgbeheer te gaan. U geniet van een verlaagd BTW-tarief, een vrijstelling van onroerende voorheffing, een gratis verhuurservice én een interessant rendement. U investeert ook in uw toekomst, zodat u later.


Als ze voldoen aan voormelde voorwaarden lijkt investeren in assistentiewoningen vandaag sowieso een interessant belegging. En wel hieroDe fiscale voordelen ten opzichte van ander vastgoed zijn niet min. Nu al zijn de wachtlijsten voor dergelijke woningen ellenlang. De vraag zal in de toekomst alleen maar toenemen.


De assistentiewoningen van Leeuweryck liggen naast het nieuwe woonzorg centrum van Sint-Pieters-Leeuw. Kies voor zekerheid en een zorgeloze totaalaanpak met een uitzonderlijk rendement! Tot vorig jaar ging die verkoop (van assistentiewoningen ) behoorlijk vlot. Maar intussen blijken lang niet alle seniorenflats ook bewoners te vinden. Gevolg, ook de verkoop van die assistentiewoningen stort in elkaar.


Investeren in assistentiewoningen

En dan te beseffen dat er naast de 22. Een groot deel staat leeg. ProxLiving bouwt volgens de normen van de Vlaamse overheid. Daarom zit de vraag naar assistentiewoningen in de lift. In een assistentiewoning kunnen ouderen autonoom wonen en tegelijkertijd terugvallen op een uitgebreid dienstverleningspakket.


Dat bestaat uit een permanente crisis- en overbruggingszorg, maar ook maaltijden, poetsen, boodschappen doen, manicure, haarverzorging, animatie en zelfs. Concreet investeer je een bepaalde som geld voor een langere periode, meestal jaar. Het gaat dan eerder om een financieel product te vergelijken met een obligatie. Triamant Aunove is gelegen in het centrum van Sint-Maria-Oudenhove, een deelgemeente van Zottegem, aan de voet van de glooiende Vlaamse Ardennen.


Join LinkedIn today for free. Als u nu een assistentiewoning van ’t Zout aankoopt, speelt u gevat in op een van de meest uitgesproken demografische trends van vandaag. Meer en meer senioren willen in alle rust en comfort genieten van een assistentiewoning aan zee.


Op tijd diversifiëren en voortdurend investeren , dat waren de succesrecepten voor de groei van zijn bedrijf. Ik word een jaartje ouder, en dan denk je: waar zou ik later het liefst willen wonen? Ter vergelijking: bij assistentiewoningen betaalt u BTW, bij nieuwbouwappartementen. Investeren met ondernemersbril. Het geldt als zekerheid voor het verblijf bij Triamant.


Investeren in assistentiewoningen

Het is een instrument voor goede successieplanning. Het biedt een voorrangrecht zodra bewoning van een flat gewenst wordt. Alles wijst erop dat de rente nog wel een tijdje laag zal blijven, zodat het rendement dat je kan realiseren op serviceflats concurrentieel is met dat van andere vastgoedbeleggingen.


In de erkende assistentiewoningen van Residentie Botanic krijgen bewoners de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid en met de ondersteuning die het moment vereist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts