dinsdag 11 september 2018

Overmere donk activiteiten

Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. VVV Donkmeer is grote fan van. Veruit het mooiste meer in de wijde omtrek.


We organiseren tal van activiteiten op en rond het meer om mensen binnen en buiten Berlare van onze natuurpracht te laten proeven. Wat te doen in Berlare, België. Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.


Eeuwen terug is dit gedeelte van de stroom rond een stuifzandheuvel (een ’ donk ‘) onderhevig geweest aan een proces van verlanding en turfvorming. In de 18de en het begin van de 19de eeuw begon men turf te ontginnen als brandstof voor woningen. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


Het weekend van de eerste zondag van augustus genieten jong en oud van de Waterfeesten aan het Donkmeer. Ook dit jaar staat er heel wat leuks op het programma: een reuze speeldorp voor grote en kleine kinderen, straf straattheater, knotsgekke animatie, véél muziek en een knallend vuurspektakel boven het meer. Genieten kun je gewoon op ons park.


Een praatje maken met andere bewoners, een wandeling rond het park, rustig een boek lezen. We hopen iedereen een leuke vakantie te kunnen bieden. Op verblijfpark Rodeo valt er immers elke dag iets te beleven.


Overmere donk activiteiten

We proberen U op onze website alvast een voorsmaakje te geven. Onze vakantiewoning is perfect voor een fietsweeken een wandelweeken een weekendje weg met de kinderen of een gastronomisch weekend in het Scheldeland. Je kan ook een Auping bed of een Lattoflex bed testen in onze.


Action at the Donk Een dag vol adrenaline! De Laser Battle lijkt wel een computerspel maar dan in real life. De teams bekampen elkaar met wapens die infraroodstralen.


Aan de noordoostelijke kant van het meer ligt het gelijknamige gehucht Donk. Alle activiteiten en uitstappen in Berlare. Het feestgebeuren start al op vrijdag met een viswedstrijd voor de jeugd.


Ter Lan Ter Donk en Meer - Snel naar de bel! Toon alle activiteiten van Oostrozebeke. Daguitstap GAVERE - OVERMERE DONK. Posts about Cafe in De Wandeling.


Overmere donk activiteiten

Kenny Bruylandt is feeling festive with Sarah Buyst and others at Cafe in De Wandeling. OPGELET : deze markt is voorbij ! Ons feestcomité zorgt een heel jaar door voor allerlei activiteiten zoals volksspelen, kinderspelen, beenhesp, bbq, fietszoektocht en verschillende thema-avonden zoals een Spaanse avon Vlaamse avond enz. Welkom bij Restaurant Elvira. Wij werken steeds met dagverse ingrediënten en onze suggesties worden regelmatig afgewisseld naargelang de seizoensproducten. Vermijd grof taalgebruik of verhuld grof taalgebruik door middel van creatief spellen, in welke taal dan ook.


Niet toegestaan zijn commentaren en media waarin sprake is van haatzaaien, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, expliciet seksueel getinte opmerkingen, geweld of het aanbieden van illegale activiteiten. Oost-Vlaanderen speciaal voor wie er vanwege een beperking moeilijk(er) een dagje op uit kan trekken. Ook ideaal voor wie comfortabel met de kinderwagen op stap wil Wandel (meestal) langs verharde, brede paden, en veelal uitgerust met toegankelijke voorzieningen en voldoende rustpunten onderweg. Openingstijden De openingstijden zijn te vinden op de website. Prijzen Volwassenen : Euro 1Opmerkingen De prijs geldt voor het huren van een kano, roeiboot of waterfiets voor min.


Voor min is dit €14. Verblijfpark Bareldonk heet u welkom Goed gelegen en toch rustig verblijfpark dichtbij het Donkmeer met zijn gezellige restaurantjes en terrasjes. Waterfeesten - Berlare, Berlare.


Zomerfestival voor het ganse gezin op en rond het Donkmeer! Met optredens, attracties en animaties voor. Een dertigtal personen waren aanwezig om bij.


Onze verschillende unieke locaties bieden u een waaier aan activiteiten “van” en vooral “voor” elk niveau en elke doelgroep. Overmere en Uitbergen verzamelen Berlare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts