woensdag 19 september 2018

Oud roze kleding combineren

Dan kun je roze het beste met zwart combineren. Het roze zal hier namelijk meteen uitspringen. Ideaal als je een basic outfit wilt opfleuren. Roze kun je echt heel leuk combineren met grijs.


Oud roze kleding combineren

Deze twee kleuren matchen gewoon heel goed. Het maakt ook niet uit of het een donkere kleur grijs is of een lichte kleur, het past allemaal. Al deze verschillende tinten kunnen heel goed met andere kleuren worden gecombineerd. Je maakt de mooiste outfits met de volgende kleurencombinaties: Combineer oud roze met bruin, grijs, taupe, beige en ecru. Toen we dit huis kochten, wist ik direct dat ik één muur oudroze wilde schilderen.


Met verschillende Pinterest plaatjes wist ik mijn vriend ook te overtuigen. Bij zijn vrienden leidde de roze muur in eerste instantie nog tot wat hilariteit (“nu zit je echt onder de plak”), tot ook zij de muur in het echt zagen en toe moesten geven dat het juist erg mooi staat. Kleuren in je outfit combineren. Soms is het moeilijk om te bepalen welke kleuren je nou bij dat groene shirt moet dragen of die ene blauwe rok.


Oud roze kleding combineren

Kleding combineren is proberen. Als je met mij samenwerkt ken je mijn motto: Combineren is proberen! Je kunt de leukste outfits in je hoofd bedenken, maar de praktijk kan heel anders zijn.


Trek het aan, in het ergste geval trek je het weer uit #128521; Je zult er versteld van staan hoeveel leuke kledingcombinaties er zijn als je gewoon maar probeert. Analoge kleuren kun je bijvoorbeeld dragen door wijnrood met goud en roze te combineren. Hierbij moet je echter proberen om hooguit drie analoge kleuren in één keer te gebruiken. Je voorkomt dan namelijk dat de kleuren van je kleding te bont, en daardoor erg druk, worden. Een van de laatste trends in het nachtleven: een zwart kleedje combineren met flashy accessoires als een handtas, schoenen, juwelen en een riem.


Goede kleurencombinaties naargelang je teint. Afbeeldingsresultaat voor oud roze kleding combineren. Roze is een leuke manier om donkere of juist witte kleding een speels accent te geven. Soepele midi-jurk met opliggende roze cirkel print van het Deense merk Sofie Schnoor. De ontwerper werd internationaal het middelpunt van alle aandacht toen ze Denemarken op de kaart zette met haar high-end fashion brand.


Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren ? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur? Creëer je voor de koude winterdagen een direct een warme sfeer in huis.


Deze warme tinten combineren bijvoorbeeld prachtig bij een zacht grijze bank en houten wandmeubels. Deze leuke roze legging van Dirkje uit de nieuwe winter collectie is een fijn broekje voor je kleine meisje. Deze legging is een leuk basic broekje die je makkelijk kunt combineren met andere kleding. De legging heeft ook een fijne elastische tailleband voor extra draagcomfort. Deze ribgebreide top is uitgevoerd in een horizontale all-over print in de kleuren donkerblauw, zwart, licht roze en oud roze.


De top heeft een ronde hals en driekwart mouwen. Bekijk de hele Collectie op Bomont. Het samenstellen van de perfecte outfit gaat verder dan snit en materiaal. Door de juiste kleuren te mixen kunnen er spannende combinaties ontstaan.


Om je op weg te helpen hebben we wat kleuradvies om je outfit net even iets verrassender te maken. Niet alle kleuren zijn even complimenteus naar. Taupe is volgens de aanduiding van een kleur ontleend aan het Frans, tevens refereert het aan de vachtkleur van de mol (Talpa europaea). Het is een grijs-bruine tint, veelvuldig gebruikt om de kleur van kleding en stoffen aan te duiden. Damesjas model Marina Jacket in de kleur roze van Stand Studio.


Roze teddy fauxfur jas met drukknopen voor dames van het merk Stand Studio. Deze jas is uitgevoerd in roze polyester en is voorzien van een teddy vacht. De jas beschikt over twee steekvakken aan weerszijden van de drukknopen en een binnenzak met rits. Of dat nu over Scandinavisch interieur, mid-century modern of een botanisch interieur gaat: Bij ons vind je alles over wonen, DIY, nieuwe trends en meer.


I LOVE MY INTERIOR is er.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts