donderdag 12 september 2019

Scheidsrechters wk vrouwen 2019

Echter nog steeds veel te weinig. Het kan niet zo zijn dat we zoveel vrouwen hebben die voetballen en slechts zo’n vrouwen die voor de KNVB fluiten. Beide halve finales beginnen om 21.


De wedstrijden vinden plaats in het Olympique Lyon stadion in Lyon. De mannenploeg van Italië viert vandaag in Gwangju haar vierde WK -titel in de historie. Op dit moment is het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen in volle gang en ook de OranjeLeeuwinnen doen mee! Om volledig op de hoogte te zijn van interessante feitjes en wetenswaardigheden uit het verleden en heden, volgt hieronder een lijstje. De nieuwe spelregels in het voetbal - die óók gelden op het WK Vrouwen - zijn al van kracht tijden de komende oefenwedstrijden van de OranjeLeeuwinnen tegen Mexico en Chili.


De 36-jarige arbiter is één van de vijftien videoscheidsrechters die in Frankrijk in actie gaan komen. Dat is een van de activiteiten die we hier uitvoeren, zegt Collina. De scheidsrechters zullen moeten leren omgaan met de VAR, waarna de scheidsrechterscommissie de FIFA een advies geeft om de VAR wel of niet te gebruiken tijdens het WK.


De VAR is een uitstekende tool voor scheidsrechters. Het vrouwenvoetbal zit enorm in de lift, maar voorlopig zien we toch nog geen vrouwelijke scheidsrechters bij het profvoetbal, liet de KNVB woensdagochtend weten. Dat roept de vraag op: waarom.


Het WK voetbal voor vrouwen moet het doen zonder een van de beste vrouwelijke scheidsrechters ter wereld. De Canadese Carol Anne Chenard mist het toernooi, omdat bij haar borstkanker is geconstateerd. Stéphanie Frappart wordt op augustus de eerste vrouwelijke scheidsrechter die de Europese Supercup mag fluiten. Zet die beslissing van de UEFA ook in de rest van de wereld iets in beweging?


Scheidsrechters wk vrouwen 2019

Oranje maakt naam op WK , maar waar zijn onze scheidsrechters ? Dankzij de Leeuwinnen kleurt het WK in Frankrijk oranje. Het toernooi werd gewonnen door wereldkampioen België dat in de finale Spanje met 5-versloeg. Onze voetbalcompetitie heeft er drie nieuwe semiprofessionele scheidsrechters bij. De speciale commissie van de FIH beoordeelde het bid van Spanje, dat ondersteund werd door de KNHB, als het beste.


Voor dit toernooi zijn er speciaal nieuwe voetbalshirts ontworpen voor de dames. Vanwege het WK Vrouwenvoetbal dat deze zomer in Frankrijk plaats vindt, is er dit jaar ook een vrouwencompetitie toegevoegd aan de tegen zomeravond competitie voor bedrijven- en vriendenteams op de Talentencampus in Oss. In de eerste wedstrijden van de mondiale titelstrijd werd een.


Scheidsrechters wk vrouwen 2019

Wat een slecht tournooi, compleet afgekocht, en scheidsrechters die de regels niet kennen, of bewust niet volgen. Dit WK wordt gespeeld in Frankrijk, tijdens dit WK zal adidas ook de officiële supplier zijn. Michiel Zwart fluit WK -finale dames. Discussieer op Voetbalwedden.


Het ging allemaal prima tot de VAR. Had ze maar extra moeten trainen voor plekken waar ze moest staan enzovoort. Scheidsrechters horen ook fouten te maken en zou het een hoekschop zijn geweest.


Niet alleen spelers moeten talent en concentratie hebben, ook scheidsrechters. Eerder werd ze ook al de eerste vrouwelijke arbiter in de Ligue toen ze het duel tussen Amiens en Strasbourg floot. Ook een gelijkspel tegen USA was goed!


Japan heeft een slechte voorbereiding te pakken. Vandaar ook hun hogere odd tov de rest. WK -voetbal voor vrouwen. Voor Tokyo gaan ze het wel weer proberen (bij de vrouwen dan). Britt Kosters zal als linesman actief zijn op het wereldkampioenschap Division IIA voor de U18- vrouwen in Eindhoven in januari.


Op het WK in ons eigen land zijn verder straks de referees Maria Chavez (Mexico), Radka Ruzickova (Tsjechië) en MeiNa Song uit China actief. Nederland heeft aan van de edities deelgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts