donderdag 5 september 2019

Serviceflats te koop edegem

Serviceflats te koop edegem

Vind te koop serviceflats. WZC Immaculata biedt een thuis aan 1bewoners en aan gasten in kortverblijf. Wij werken aan een uniek woonzorgcentrum waar gastvrije zorg voor bewoners een memorabele belevenis wordt voor de hele familie. In een groene omgeving vlakbij het centrum van Wilrijk ligt residentie Elsdonck.


De appartementen worden zowel te koop als te huur aangeboden. Tot op heden beschikt OCMW Edegem niet over serviceflats. Ruime luxueuze service appartementen in het groene hart van Kontich. Serviceflats met assistentie en zorg, ook voor kort verblijf.


Residentie Ravelsberg Zoveel meer dan een assistentiewoning. De markt dreigt op langere termijn oververhit te geraken. Momenteel is de vraag groter dan het aanbo maar er worden in snel tempo serviceflats bijgebouwd. Wanneer het aanbod op termijn hoger wordt dan de vraag, kan het minder aantrekkelijk zijn om een serviceflat te bezitten wanneer je ze zelf niet bewoont.


Niet iedereen wil of kan een serviceflat kopen. Daarom blijven we ook op nieuwbouwlocaties flats te huur aanbieden. U sluit dan een huurcontract af en betaalt maandelijks de huurprijs. De huurprijs hangt net zoals de koopprijs af van het type flat.


Ook de serviceflats in onze bestaande locaties zijn te huur. Projectontwikkelaar Cornerstones is een essentiële hoeksteen in elk bouwtraject. We hebben een sterke achtergrond in residentiële projecten en assistentiewoningen en zijn ook actief binnen commercieel vastgoed en studentenhuisvesting. Oude Godstraat Edegem e-mail - tel. Terlindenlaan Edegem e-mail - tel.


Serviceflats te koop edegem

Bent u op zoek naar kwaliteit en vooral naar een thuis die perfect voldoet aan deze van uw dromen? Elysia Park is gelegen aan de Prins Boudewijnlaan in Edegem en kijkt uit op het unieke domein van kasteel Hof Ter Linden. Dit kleinschalige project telt erg ruime assistentiewoningen, voorzien in alle comfort. Dit betekent dat u dit later altijd kan verkopen of schenken aan uw kinderen en indien u komt te overlijden gaat dit over op uw erfgenamen.


Trouwe huurders Uit ervaring merken wij dat senioren trouwe huurders zijn die hun huur heel stipt betalen waardoor u zelden te maken krijgt met huurachterstanden. Welke is actief in Edegem ? Wat is het leegstandsreglement? Wat te doen bij klachten in verband met de kwaliteit van mijn (huur-)woning?


Bestaat een vorm van Begeleid Wonen in Edegem ? Heb ik als verhuurder het recht om mijn verhuurde eigendom te betreden? Hoeveel sociale woongelegenheden in Edegem legt het decreet grond- en pandenbeleid op? Kopen en verkopen op 2dehands. Er komt een moment dat uw huidige thuis niet meer voldoet aan uw woon- en zorgbehoeften.


Zoekmachine voor alle vastgoed. Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Het doordachte ontwerp van deze assistentiewoningen (vroeger: serviceflats ) biedt haar toekomstige bewoners een veilige, comfortabele en toch zelfstandige woonervaring.


Deze appartementen volden aan alle normen inzake ouderen voorziening. Het domein zelf is voorzien van permanente camerabewaking. De inwonende conciërge houdt ook altijd een oogje in het zeil.


Er is ook een ontspanningsruimte, bibliotheek en leeshoek. Hierin kan u veilig pakjes laten deponeren. Ideaal voor wie regelmatig online shopt of belangrijke zending ontvangt.


Nieuw Zuid is een duurzame en groene stadsbuurt in Antwerpen. De locatie is uniek: aan de schelde en het trendy Zuid. Welkom in de buurt van de toekomst! In onze flats (ook wel serviceflats genoemd) woont u modern en comfortabel.


U geniet er alle ruimte en privacy, maar bent slechts één druk op de knop verwijderd van ons zorgteam. Dat geeft u een grote gemoedsrust. Onze assistentiewoningen zijn meestal erkend door de Vlaamse overhei waardoor wij voldoen aan een strengere normgeving dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts