donderdag 26 september 2019

Welke kleur past bij mintgroen

Sinds een jaar of twee zie je deze trendkleur steeds meer opkomen in ons interieur, niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat deze kleur makkelijk combineerbaar is met vele andere kleuren. In dit artikel leg ik je uit wat de waarde is van groen, wat het beste past per seizoentype en wat het voor je betekent. Persoonlijk denk ik bij groen meteen aan de natuur, vooral in het voorjaar, wanneer er overal weer blaadjes aan de bomen komen en tot onze vreugde alles weer vrolijk begint te groeien. Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren?


Welke kleur past bij mintgroen

Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? De kleur groen past mooi bij zwart en bij grijs. Zeker voor de winter is dit een geslaagde combinatie. Denk bijvoorbeeld aan een groene trui met een zwarte leren broek en een paar sneakers.


Ook met denim kun je groen mooi combineren. De go-to look is een groene sweater of blouse op een jeansbroek en enkellaarsjes. Geef kleur aan je interieur.


Dat klinkt heel goe maar hoe doe je dat precies? Kies de tint die bij je past. Het is belangrijk de juiste groentint uit te kiezen. Ongeacht welke huidskleur je hebt, dien je te weten welke groentinten je kunt rocken én welke niet.


Indien je een lichte huidskleur hebt, kun je het best voor donkere groentinten als zeegroen gaan. Mintgroen is een saaie kleur die tot zijn recht komt door sterke contrasterende kleuren. Zilver idem hoewel iedereen tot nu toe dit prachtig vind? Maar zilver past niet bij mintgroen want flets en saai? Wil je opvallen of inblenden?


Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit. We zien al vrij snel of een kleur het beste in ons naar boven haalt of dat het je flets en moe laat lijken. Hetzelfde geldt voor een haarkleur (lees hier welke kleur het best bij jou past ). Wanneer je om het even welke twee primaire kleuren vermengt in evenredige verhouding, dan bekom je een secundair kleur.


Rood en blauw samen geeft violet. Een mix van blauw en geel geeft groen. Door geel en rood te mengen, bekom je oranje. Licht of donker toevoegen aan deze kleuren geeft eveneens verschillende kleurresultaten.


Deze blog werd het best gelezen artikel van allemaal ook tot nu toe. Wij mengen elke verfsoort perfect voor jouw klus op kleur met onze professionele verfmengmachines. Als ook maar één kleur niet past , is je hele outfit naar de maan. Volg deze gouden regels voor een harmonieuze outfit: - Kleuren brengen evenwicht in het silhouet. Werk steeds met een hoofdkleur.


Andere kleuren zullen deze hoofdkleur oplichten. Vermijd meer dan drie kleuren in je outfit om er niet als een clown bij te lopen. Als er één kleur is waardoor we zin krijgen in de zomer, dan is het wel mintgroen ! Dit vrolijke zomerkleurtje kun je combineren met kleuren zoals wit, oudroze en goud.


Welke kleur past bij mintgroen

Ben je opzoek items in. Stijlvol Welke Kleur Past Bij Groen Portret -Printbare kleurplaten pagina voor kleine kinderen nog toegevoegd opmerkelijke vanwege het feit ze kunnen gedownload worden totally FREE tegen world-wide-web en zelfs verkregen op het internet. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel.


Hou je het graag rustig? Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. Elke kleur roept een andere sfeer op en het is belangrijk dat dit bij je meubels, accessoires maar ook bij jezelf past.


Test de kleur eerst door middel van een kleurtester. Een huis of kamer inrichten? Eerst moet je kleuren kiezen. Denk in combinaties, niet in kleuren. Bij het kiezen van kleuren gaat het eigenlijk om het kiezen van combinaties.


Al deze eigenschappen maken het een zeer geschikte kleur voor de woonkamer. Groen is makkelijk te combineren met andere kleuren. Je ziet dit bijvoorbeeld terug in industriële. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren.


Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt. Hoe je zelf geslaagde kleurencombinaties kan samenstellen die passen bij jouw inrichting kan je hier lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts