donderdag 26 september 2019

Vergunningen gemeente wuustwezel

Vergunningen gemeente wuustwezel

Voor de klasse - en klasse - bedrijven vindt u de eindtermijn onder artikel van uw vergunningenbesluit. AED-toestellen in Wuustwezel. Weet waar je de toestellen kan vinden en red levens.


Vergunningen gemeente wuustwezel

Deze vervangt de vroegere milieuvergunning, stedenbouwkundige vergunning, melding of verkaveling. In bepaalde gevallen is een openbaar onderzoek vereist. Het doel van een openbaar onderzoek is de bevolking de kans te geven om hun eventuele bezwaren tegen de toekenning van de stedenbouwkundige vergunning te uiten.


In afwachting van de studieresultaten verleende het gemeentebestuur geen verdere stedenbouwkundige vergunningen voor bouwprojecten met meer dan drie wooneenheden in de kern van Wuustwezel. De gemeenteraad heeft de nieuwe kernvisie en de opheffing van de bouwpauze unaniem goedgekeurd. Wanneer ook de deputatie van de provincie akte neemt van de.


Hiervoor rekent de gemeente op de medewerking van alle inwoners, bedrijven én verenigingen in Wuustwezel. Hier vind je een overzicht van alle diensten van de gemeente Wuustwezel. Klik op de dienst waarover je informatie wenst.


Je vindt dan ook alle contactgegevens en telefoonnummers. De diensten zitten verspreid over drie locaties: het gemeentehuis, het technisch magazijn en de gasthuishoeve. Een stedenbouwkundige inlichting geeft voor een perceel weer in welke zonering het perceel gelegen is volgens het gewestplan en of hetzij een RUP, hetzij een BPA, hetzij een verkaveling van toepassing is en welke specifieke voorschriften gelden.


Evenementenvergunning, Omgevingsvergunning, Parkeervergunning, Drank- en Horecavergunning. Kleine evenementen moet u bij de gemeente melden. Voor grotere evenementen is een vergunning nodig.


Bekijk hier wat voor vergunning er nodig is voor uw evenement. Heeft u plannen om te bouwen of. Soms is het ook voldoende om de activiteit te melden aan de gemeente. Een gemeentelijke verordening is een op gemeentelijk niveau vastgesteld algemeen verbindend voorschrift.


Het is een wetgevende regeling op gemeentelijk niveau. De belangrijkste en meest omvattende gemeentelijke verordening in een bepaalde gemeente wordt in Nederland vaak aangeduid als Algemene Plaatselijke Verordening (afkorting APV, vroeger Algemene Politie Verordening). BIJLAGE – TEAM VERGUNNINGEN AADA Regio Mail Tel.


De gemeente werkt voortdurend aan de kwaliteit van haar infrastructuur in onze woonstraten. Daarom werken we verder aan de Pauwelslei. Vergunningen Antwerpen da.


De betonplaten maken plaats voor een nieuwe asfalt. De aannemer start op oktober met de werken. WUUSTWEZEL De gemeente heeft de bouwstop die het twee jaar geleden invoerde weer opgeheven.


Er komen wel duidelijke richtlijnen over waar er welke bouwprojecten mogelijk zijn. Volgens haar staat ook de gemeente machteloos. Als het schepencollege een negatief uitbrengt, gaan de boeren gewoon in beroep om bij de provincie hun vergunningen te krijgen.


Vergunningen gemeente wuustwezel

Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op. Het is verstandig informatie in te winnen bij je gemeente wanneer je een boom wilt kappen. Kapvergunning voor bomen in bosverband Indien je één of meerdere bomen in een openbaar bos of privébos wil kappen zonder dat het bos van bestemming verandert, dan heb je hiervoor nagenoeg altijd een stedenbouwkundige vergunning nodig.


Gaat u verbouwen, een boom kappen, een reclamebord plaatsen of een evenement organiseren? Dan heeft u vaak toestemming nodig van de gemeente. Waarmee kunnen we je helpen?


Voorwoord Wuustwezel is een gemeente in het buitengebie die zich gefaseerd en kwalitatief hoogstaand wenst te ontwikkelen naar een groen hoofddorp, waar een goede woonkwaliteit samengaat met een evenwichtig platteland en waar een milieuvriendelijke en goed functionerende land- en tuinbouw hand in hand gaan met natuur en recreatief medegebruik. De gemeente waar de werken plaatsvinden, kan strengere voorschriften uitvaardigen dan de algemene regels die op Vlaams niveau gelden. Ze kan dat op basis van lokale wetgeving, zoals een Bijzonder Plan van Aanleg (BPA) of een Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (GRUP). Opgelet wij werken OP AFSPRAAK. Wat kan u verkrijgen bij het kadaster?


Kleine werken op en rond een gebouw zijn vaak vrijgesteld van vergunning. Vraag dan een evenementenvergunning aan bij de gemeente.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts