maandag 6 april 2015

Achtergrond whatsapp zichtbaar voor anderen

Als je wel uit bent gekeken op de standaard achtergrond kies je voor een eigen gemaakte foto, of voor een een witte, lege achtergrond. Een ander idee is nog om een app als Pixels te downloaden. Deze app laat je mooie foto’s downloaden in hoge.


Achtergrond whatsapp zichtbaar voor anderen

Tik op het pictogram van de drie puntjes. Meerdere opties verschijnen. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Ze kunnen dan je status en profielfoto bekijken.


Geef bij beide aan of ze zichtbaar zijn voor ‘Niemand’, ‘Iedereen’ of alleen de mensen in jouw contactenlijst. Je kan je tekst dan gelijk bij de afbeelding geplaatst worden zodra die is ingevoeg in plaats van in een nieuwe tekstballon. Gelukkig zijn de vinkjes inmiddels weer uit te zetten, al betekent dat wel dat je ze zelf ook niet meer kunt zien bij anderen.


Android Beveiliging en privacy. Gelukkig kun je Whatsapp weer wat voorzien van een groene of andere kleur door de chat achtergrond aan te passen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail. Dit artikel legt uit hoe je dit doet, om je privacy te beschermen.


Het basisprincipe van de berichtendienst is simpel. Je hebt een vraag en wil deze aan iemand uit je vrienden- of kennissenkring voorleggen. En toch heb je dat nu waarschijnlijk ingesteld.


Net als je status en wanneer je voor het laatst online was. Wees het zelf, met deze simpele aanpassingen in je app. WhatsApp is een van de populairste apps in Nederland. Het bericht wordt dan dus uit de hele chat verwijder waardoor niet meer te zien is wat er verstuurd werd.


Alleen het is dan niet meer zichtbaar wanneer je precies voor het laatst online bent geweest. Maar als je online bent, zien anderen dat dus wel. Je geeft zelf aan hoe lang je locatie zichtbaar blijft voor anderen.


Hierbij heb je de keuze uit minuten, een uur of zelfs acht uur. Anderen zien gedurende die periode op een kaart waar je je bevindt. Zit je in een groepsapp en delen meerdere mensen hun locatie, dan zijn ze op dezelfde kaart live te volgen. De status wordt weergegeven in de contactenlijst en is voor iedere gebruiker zichtbaar.


Liever een effen kleur of geen achtergrond ? Ook dit kunt u in dit venster instellen. Hoe je dat doet lees je hieronder. Let op: het instellen van een code betekent niet dat je iedere keer dat je de toepassing opent een wachtwoord moet invoeren. Wie ken er Whatsapp niet?


Achtergrond whatsapp zichtbaar voor anderen

Je kan er berichtjes mee uitwisselen met al je contacten. Er is wel een nadeel:namelijk als je de functie uitzet, kun je ook van anderen niet meer zien wanneer ze voor het laatst online zijn geweest. Schakel daarom twee-staps-verificatie in. Ook de middelvinger kan je in zes verschillende huidskleuren naar iemand sturen.


Via een website kan een statusbericht worden ingevoerd. Webwereld heeft de tool getest en de status van een gebruiker succesvol kunnen wijzigen. Om de nieuwe status zichtbaar te maken.


Achtergrond whatsapp zichtbaar voor anderen

In de nieuwe privacyverklaring staat dat er reclames komen in de berichtendienst. Hier laten we zien hoe je dit kunt voorkomen, én hoe je met een omweg een bericht als ongelezen kunt markeren. Het kan voorkomen dat je niet (meteen) wilt dat iemand. Wist je bijvoorbeeld dat je met Whatsapp je geparkeerde auto of fiets makkelijk kunt terugvinden? Wij Hollanders staan vooraan als er ergens iets gratis wordt uitgedeeld.


Steeds meer mensen downloadden deze gratis berichten-app voor hun telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts