vrijdag 24 april 2015

Gemeente wuustwezel stedenbouw

Weet waar je de toestellen kan vinden en red levens. Een stedenbouwkundige inlichting geeft voor een perceel weer in welke zonering het perceel gelegen is volgens het gewestplan en of hetzij een RUP, hetzij een BPA, hetzij een verkaveling van toepassing is en welke specifieke voorschriften gelden. Adresgegevens gemeentebestuur. Meer algemene informatie over de dienst stedenbouw vind je terug op livios.


Er zijn werkzaamheden gepland aan het systeem voor afleveren van notariële inlichtingen. Er kan mogelijke hinder zijn van tem november. Op november verwachten we de grootste hinder. Paul has jobs listed on their profile.


See the complete profile on LinkedIn and discover Paul’s. Wuustwezel, de plattelandsgemeente waar ruimte is om te. De dienst behandelt aanvragen tot omgevingsvergunningen maar ook de vergunningen in het kader van bouwwerven, horecaterrassen, koopwaar,. De gemeente is sedert 16.


Voor alle meldingen en de meeste aanvragen is het College van Burgemeester en Schepenen de behandelende overheid. De percelen hebben een oppervlakte die varieert tussen 163m² en 495m². We bieden je de informatie per gemeente.


Heb ik een omgevingsvergunning nodig? Voor welke kleine werken heb ik vrijstelling of volstaat melding ervan? Waar informeer ik mij het snelst en volledigst?


Beslist mijn gemeente zelf over mijn aanvraag? Bekijk meer ideeën over België, Badkamer kosten en Kleine badkamer verbouwen. Gent is de ideale bestemming voor een bruisende stedentrip of een last minute weekendje weg.


Ontdek alle tips op de website van Visit Gent. Bekijk je de website in het Frans, Duits of Engels, dan krijg je een selectie van relevante. Raadpleeg de gemeente en de provincie voor een overzicht van de plannen op hun grondgebied.


Ruimtelijke uitvoeringsplannen worden opgemaakt door geregistreerde ruimtelijke planners. Met de gewestplannen werd in de jaren zeventig heel België ingedeeld in ruimtelijke bestemmingen. Op deze website vindt u ook een stappenplan voor het digitaal aanmaken van een dossier. Bij vragen of problemen kan u steeds bij onze diensten terecht (dienst stedenbouw of milieudienst).


Het informatieve gedeelte bevat de bestaande ruimtelijke structuur, de problemen, de potenties, de trends en de prognoses. Dit gedeelte is opgemaakt op basis van sectorale en gebiedsgerichte deelstudies. De officiële website van de gemeente Pelt.


Een digitaal loket, meer dan 1paginas informatie en een kalender, allemaal tot uw beschikking. Gemeente - Commune Commune. Er werd gekozen voor een atypische uitstraling geïnspireerd door de omgeving. De ligging van de sporthal vraagt om een doordachte vormgeving. De Warmste Week - Een overzicht van de acties in Wielsbeke.


Officiële website van de stad Antwerpen met online dienstverlening (e-loket en afspraken maken), praktische informatie (contactgegevens en openingsuren), nieuws op maat, stadsplan, vrijetijdskalender en vacatures. Doe daarom altijd eerst navraag bij de gemeente. In het Vlaamse Gewest hebt u altijd een omgevingsvergunning nodig voor het bouwen van een nieuwe woning of een nieuw gebouw.


Gemeente wuustwezel stedenbouw

Voor andere werken aan en rond de woning kan een vergunningsplicht, meldingsplicht of een vrijstelling gelden. Opgelet: werken mogen niet strijdig zijn met bv. Een keer per jaar haalt de gemeente grof vuil aan huis op. De kostprijs voor het ophalen van grof vuil aan huis bedraagt een halve euro per kilo. Jaarlijks mag je per huisadres gratis asbestcementplaten binnenbrengen op het recyclagepark.


IOK Afvalbeheer geeft subsidies wanneer je meer asbest wil verwijderen. De kinderen kregen de keuze uit duurzaam stoepkrijt of een windmolenpotlood als cadeautje. Nu de warme zomerdagen voorbij zijn en de herfst haar kleuren toont, vallen er steeds meer bladeren van de bomen.


Als referentie gebruikt u best het adres van het pand waarover u gegevens vraagt. De raad kan een deel van zijn bevoegdheden toewijzen aan de burgemeester of het schepencollege. De raadsleden worden om de zes jaar rechtstreeks door de inwoners van de gemeente gekozen. Maar hoe krijg je je woning lekker warm met een lage energiefactuur? Nodig de verwarmingscoach van onze gemeente eens uit bij je thuis.


Deze zal je nuttige tips kunnen bezorgen! Bonifaas Mellaerts eerste ereburger van Lille Bonifaas Mellaerts is de eerste ereburger van onze gemeente. Resultaat CurieuzeNeuzen Vlaanderen (grootschalig burgeronderzoek naar de luchtkwaliteit in Vlaanderen).


Gemeente wuustwezel stedenbouw

Gezonde lucht is een zaak voor iedereen en daarom heeft de gemeente Wichelen meegewerkt aan dit onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts