dinsdag 7 april 2015

Belgische kust

De Vlaamse Kust telt badplaatsen in kustgemeenten. Een diverse regio vol natuur, cultuur, beachlife en tal van recreatiemogelijkheden. Wij maken het je iets gemakkelijker en zetten de belangrijkste attracties van elke kustgemeente op een rijtje. Arnout Hauben en de Belgische Kust.


Belgische kust

Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Natuur- en bezoekerscentra aan de Kust. Een paar hotels in Belgische kust die hoog scoren op ontbijt zijn B2B Luxury Apartments, Hotel Binnenhof en Hotel Apostrophe - De Haan. Het ontbijt van deze hotels in Belgische kust wordt ook zeer hoog beoordeeld: Hostellerie De Goedendag, Hotel Bonne Auberge (Adults Only) en Hotel Gemeente Huis. Het aanbod aan vakantiehuizen aan de Belgische kust is even divers als de streek zelf.


Er zijn vakantiewoningen in uitgestrekte resorts met uitgebreide faciliteiten voor jong en oud. Een aanrader is Upstairs hotel in Oostende of Alfa Inn in Blankenberge. De Belgische kust barst van de toffe hotels!


Via Hotel Specials vind je de beste hotels aan de kust in België (met scherpe last minute deals). Mooie vakantieparken en campings aan de Belgische kust vind je onder andere bij Vacanceselect. De koningin der badsteden’ heeft zich ontpopt tot een badstad met een rijke geschiedenis, een rauw maritiem kantje, een uitgestrekt strand en straten vol hippe boetieks en leuke eetadresjes. Voor wie een vakantiehuis personen Belgische Kust zoekt.


Wie een persoons vakantiehuis aan de Belgische kust zoekt, vindt deze hier. Van een villa personen Belgische Kust met privé sauna en of slaapkamers tot een persoons vakantiewoning aan de Kust met jacuzzi, omheinde tuin en wifi. Vandaar dat men het veelal over de Vlaamse Kust heeft. Een meer algemene benaming is Kuststreek. Omdat een klein deel van de Franse kust ook als Vlaanderen gezien wordt (Frans Vlaanderen) is de term Vlaamse Kust niet geheel correct als je het hebt over de Belgische kuststrook.


Belgische kust

De lengte bedraagt ongeveer kilometer en omvat een tot 5meter breed zandstrand met de tot kilometer brede duinengordel erachter. Gratis wandelroutes en fietsroutes aan de Belgische Kust. Zo kan je langs de hele kustlijn wandelen of fietsen, maar ook de vele natuurgebieden aan de kust bieden verschillende wandelingen en fietsroutes aan.


De Panne is de meest zuidelijke badplaats aan de Belgische kust. Aan de Belgische kust zijn ontzettend veel populaire badplaatsen te vinden. Hier kun je niet alleen zonnen op de zandstranden en recreëren in het zeewater, maar ook genieten van een hapje en een drankje op de vele terrassen of een gezellige middag shoppen in de uitgebreide winkelstraten. Vakantie aan de Belgische kust.


Boek je vakantie online (België) aan de beste prijs ! Veelal prachtige brede stranden met daarachter een gebied met duinen en bossen. Bekijk nu direct het aanbod op Immoweb. Last minute aanbiedingen Belgische Kust. Hier vindt u leuke last minutes naar alle mooie plekjes aan de Belgische kust.


Dit uniek vakantiedomein is op loopafstand (900m) van de duinen en het strand gelegen. Dankzij zijn ligging is het vakantiepark geschikt voor al wie op zoek is naar zon, zee, strand en natuur. Het domein is kindvriendelijk, en biedt tal van buitenactiviteiten aan zoals petanque, tafeltennis, volleybal en een speeltuin. Een leven vrij van dagelijkse drukte, afspraken, werk en school.


Wakker worden en ontbijten in een van onze huisjes in de sfeer en stijl van de kust , is een unieke ervaring. Brede stranden, uitgestrekte duingebieden,… zo kun je onze Belgische kust in een notendop beschrijven. Maar in elk van de kustgemeenten is er voor ieder wat wils om te doen, of je nu een natuur- of cultuurliefhebber bent, je graag shopt of je gewoon een bruin kleurtje wil opdoen in de zomer.


Ook op cultureel vlak zijn de Vlaamse kuststeden aan een heuse opmars bezig dankzij hun mooie musea, spetterende optredens en tal van leuke kinderactiviteiten. Huur jouw vakantieverblijf bij Holiday Suites en ontdek al het moois dat de kust te bieden heeft! Kampeer voordelig op een van de campings in Belgische kust voor €1 €1 €1 €of €p. De uitgebreide weersverwachting voor Belgische kust. En klimaat informatie voor het plannen van je reis maar ook leuke weer widgets voor op je eigen site.


Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts