maandag 27 april 2015

Markt oostende tijdens kermis

U kunt kortingsbonnen uitprinten. Oktoberfoor In het kort. Een maand lang animeren meer dan kermisattracties deze. Op donderdag en zaterdag kan je in Oostende terecht voor de wekelijkse markt. Op zondagvoormiddag is er bloemenmarkt.


Markt oostende tijdens kermis

In Oostende vindt u een markt op donderdag van 07. Wapenplein, de Groentemarkt en het Mijnplein, op zaterdag van 07. Wie vond het als kind niet heerlijk om rondgezwaaid te worden in een zweefmolen of lekker plakkerig te worden van een suikerspin. Aan je favorieten toevoegen. Donderdag Wapen- en Mijnplein Groentemarkt 7. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


Op Valentijnsdag is er wel bloemenmarkt. Ontdekt de leukste attracties, het programma en de praktische info. Tijdens de week en op zaterdag is dat een beperkte markt , op zondag een uitgebreide.


Dan loop je ook de echte Gentenaar tegen het lijf. Bij aankomst geniet je van een heerlijke espresso, afsluiten doe je met een verse oester en een glas witte wijn aan de Blauwe Kiosk. Winter in het park is heel sociaal. We willen dan ook graag zoveel mogelijk mensen een magische kerstsfeer bezorgen tijdens de koudste periode van het jaar. Vorig jaar startten de ploegen van Openbaar Domein met de vernieuwing van de Oostendse straatnaamborden.


Omdat de Stad het zonde vindt om de oude exemplaren zomaar bij het oud ijzer te gooien, geeft Stad Oostende haar inwoners de kans om zo’n bordje in huis te halen. Discover what to do today, tomorrow, this weekend or later on. Op hetnieuwsvandaag wordt al het lokale nieuws geplaatst! Zaterdagmarkt tijdens de Meifoor in Brugge.


Dat heeft het gemeentebestuur beslist op vraag van de marktkramers en marktbezoekers. Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks. Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. Bovendien zijn in Oostende de winkels open op zondag (altijd!). Conterdam Kermis , Ostend.


Kortingsbonnen, nieuws, kermislocatie en alles wat je wilt weten over jouw favoriete kermis , vind je op kermis. Fietsparking middenin de kermis ! Dit jaar zal er voor het eerst tijdens Kermis Opperstraat een fietsparking voorzien worden op de Pamelsestraat ter hoogte van de hoek met de Opperstraat. Kermisgangers die met de fiets komen krijgen bovendien een leuk gadget. Elke vrijdag om 14u3 tijdens schoolvakanties, een toffe workshop voor kinderen terwijl de ouders kunnen deelnemen aan een thematische rondleiding.


Markt oostende tijdens kermis

BONHEIDEN - In Bonheiden wordt er zaterdag heel wat volk verwacht op de lentemarkt. Markt en kermis in Bonheiden. Van tot uur kan je snuisteren tussen de verschillende kraampjes van de markthandelaars.


Er is tegelijkertijd ook kermis op het Kerkplen tot en met dinsdag mei. Op deze dagen zet de markthandelaar voor elke aankoop vanaf EUR een stempel op jouw actiekaart. Met vier stempels heb je een volle kaart.


Markt oostende tijdens kermis

Nood aan een gesprek, zoek je info of zit je met vragen? Iedere woensdag ontvangen we je graag tijdens ons inloopmoment! Tussen 13u en 16u kan je gewoon gezellig binnenspringen zonder afspraak in ons regenbooghuis op de Torhoutsesteenweg in Oostende ! Ons onthaalteam staat op dat moment voor je klaar.


Er wordt onder meer gedacht aan de wekelijkse markt op zaterdag en de kermis , maar ook de Wuitensmarsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts