woensdag 22 april 2015

Handgeschreven liefdesbrief

Mijn liefdesbrief aan jou Lieve jij! Ik begon deze blog als een doorlopende liefdesbrief waarin ik de momenten van inzichten, vreugde en inspiratie zou delen, dus vandaag dacht ik, dit is een goede tijd om een liefdesbrief te schrijven aan degene die het allemaal mogelijk heeft gemaakt – jij ! Voor velen is het een traditie om naar de frituur te rijden en die frietjes thuis samen op te eten. Niet zo in Bree, want daar haal je ’s avonds ijs, bij de Potter, en neem je dàt mee naar huis. Een handgeschreven , persoonlijke tijdscapsule voor je geliefde. Niets zo romantisch als een handgeschreven liefdesbrief.


Handgeschreven liefdesbrief

Die uitlegt waarom je zo bijzonder bent, wanneer het duidelijk was dat dit echte liefde is, en welke wensen er voor jullie samen zijn. Spreek je liefde, wensen, geheimen en meer uit in deze brieven om te bewaren. Artikelen over de geschiedenis van Liefdesbrieven. Vir jou wil ek sê dankie.


Dankie dat jy my die kans gee om joune te wees, die kans om vir jou lief te wees en jou te ondersteun. Dankie vir die kans om jou te adviseer en soms te lei met my sagte, vroulike geaardheid. Want ik verzeker je: e-mails verwelken, en sms-jes vergaan, maar een handgeschreven liefdesbrief blijft altijd bestaan.


Als je ook afstamt uit het papieren-liefdebrieven-tijdperk dan heb je vast nog ergens een stapeltje brieven met een lintje erom, ergens in een schoenendoos op zolder - of misschien zelfs achter op een plank in je kledingkast. Vind jij een ouderwetse handgeschreven liefdesbrief ook zo mooi, dan is Letters voor mijn Lief - Kletspot echt iets voor jou. De mooie decoratieve glazen pot bevat langwerpige kaarten van karton welke je kunt vouwen tot een enveloppe.


En een kaartje waar je allemaal complimentjes op kunt schrijven voor je geliefde. Als u wilt digitaliseren handgeschreven materiaal, alles wat je nodig hebt is een gewone elektronische scanner. Gewoon scan de papieren als beelden en met behulp van Word afbeelding invoegen in Word plakken. Deze techniek werkt het best wanneer u wilt behouden van de fysieke verschijning van een document, zoals een oude, sentimentele liefdesbrief. Vaders Liefdesbrief , gebaseerd op bijbelteksten.


Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Een liefdesbrief is geen seksverhaal. Beschrijven wat je allemaal van plan bent zodra die badjas op de grond ligt, kan niet iedereen waarderen. Een kort berichtje is zo gestuur maar misschien wordt het weer tijd voor de oude vertrouwde liefdesbrief op Valentijn.


Acht tips om de perfecte brief aan je lief te schrijven. Een brief schrijven, ook voor diegene waarvan je het meest houdt, is niet altijd gemakkelijk. Renault heeft spijt en stuurt alle Twingo-rijders een nieuwe brief, nu met de nederige excuses van de marketingafdeling.


Handgeschreven liefdesbrief

LOS ANGELES - Kendall Jenner lijkt een nieuwe liefde te hebben. Op Instagram Story deelde het 23-jarige model maandag een handgeschreven liefdesbrief van haar aanbidder. Helaas voor haar fans zonder naam. Een stuk papier in je zak met mooie woorden, een brief in de brievenbus met een verborgen liefdesbrief - je kon eigenlijk genieten, krijgen een bittere nasmaak, toen hij al een vriendin en je nog steeds schrijft.


De laatste liefdesbrief beschrijft niet alleen een grootse liefde, met alle drama van dien, maar toont ook hoe mooi en ontroerend handgeschreven liefdesboodschappen kunnen zijn. De verschillende hoofdstukken worden gescheiden door ofwel hedendaagse, ofwel vroegere liefdesberichten. De voorzijde van het dekbedovertrek is een all-over print. Prijs uzelf dus gelukkig als u toevallig toch nog een handgeschreven liefdesbrief uit de vorige eeuw kan koesteren, waarmee u uw kleinkinderen weldra het concept van klassieke brievenpost zal proberen uit te leggen.


Daarom wil ik iedereen oproepen een momentje tijd te nemen om een handgeschreven briefje te maken. De JOE-presentatrice Nathalie Delporte schrijft brieven op maat via bestelling. Op de website liefdesbrief. Maar de passie, de jaloezie, de hoop en het verlangen die spreken uit de handgeschreven liefdesbrief van toen, zijn dezelfde emoties waar de verliefden van nu van genieten of mee worstelen.


Het boek van de maand augustus is Man o man van Marcha de Groof. Het zit Sara allemaal niet mee. In Love Letters zijn de meest romantische brieven van beroemde mannen uit de wereldgeschiedenis gebundeld. Van Beethoven tot Napoleon, en van Mozart tot Darwin. En ik, ik ben ook zo’n ouderwetse tante die niets boven de charme van een handgeschreven briefje stelt.


Geen tekens, afkortingen en vastgelopen mails, maar doorstreepte woorden, een herbruikte postzegel, een hartje geknipt van rood papier. En bovenal eigen woorden. Geen gekopieerde teksten, geen geforceerde rijmpjes, alleen maar eigen woorden. Inmiddels is het alweer meer dan een jaar geleden dat ik en mijn lief afscheid namen op vliegbasis Eindhoven en hij vertrok naar die grote zandbak.


Een verrassing waar je ook heel prima mee voor de dag kunt komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts