donderdag 9 maart 2017

Activiteiten de panne

Activiteiten de panne

Voor groot en klein, er valt altijd wel iets te beleven! Geniet het hele jaar door van de verschillende activiteiten en evenementen voor jong en oud! In de Panne aan de Belgische kust valt er altijd wel iets te beleven!


Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.


Het hele jaar door zijn er tal van grote en kleine activiteiten , met extra aandacht voor de kinderen. Geniet van een ritje met een historische tram in de Kerstsfeer. Bezoek ook onze historische tramstellen en neem een kijken in onze stelplaats. Beleef een actief dagje met je familie, vrienden, collega’s of buren bij Gasterij Onder de Panne. Tijdens de schoolvakanties zijn er uiteraard tal van grote en kleine activiteiten , met extra aandacht voor de kinderen: een.


Maar omdat wij meer wilden zien dan alleen het bekende Vlaamse pretpark ging ik op zoek naar leuke alternatieven voor Plopsaland. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Overzicht van activiteiten in de gemeente.


Bovendien bieden wij onafhankelijke en objectieve informatie, want deze website is geen onderdeel van een gemeente, reisbureau of touroperator. De Panne te bieden heeft. Find what to do today, this weeken or in November.


West-Vlaanderen - Bungalowpark Jonckershof ligt 3meter van het centrum van Westende-Bad en 3meter van de zee. Sinterklaas en zijn Pieten maken om 13. Samen met alle kinderen en onder muzikale begeleiding stappen ze richting De Boare voor een leuke show. De kinderen die de sint verwelkomen op de Zeedijk, worden extra verwend. Wat zijn de bezienswaardigheden in De panne ? In het cultuurhuis De Scharbiellie vinden ook tijdelijke tentoonstellingen plaats.


Boek meteen een weekendje en vermijd zo de files naar Plopsaland. Guest House ‘t Zeetje zet het nieuwe vakantie seizoen in met een. Verder vindt u op het strand van de Panne ook het strandspeelplein. Hier kun je in alle veiligheid klimmen, klauteren, springen en bootje varen in een omheinde omgeving.


Het speelplein bevindt zich op het strand en is open van de paasvakantie t. Activiteiten in en rond de panne in een straal van tot 2kilometer. Bij laagtij ontpopt het strand zich tot het breedste strand van de Belgische kust plus is het strand één van de kindvriendelijkste van de volledige kust. Dit unieke hotel vermengt rijke historie met moderne luxe en neemt je graag mee in onze hedendaagse interpretatie van Art Nouveau. AENEÏSMARATHON - Latijn.


De locale strandzeilvereniging. In de geklasseerde Dumontwijk kan je dezelfde cottagestijl als aan de Noord-Franse Kust opsnuiven. Wie wil kan over de grens een kijkje nemen of zich wagen aan de oversteek Calais-Dover en zo een kort bezoek aan de andere kant van het kanaal meepikken. Onger de Panne is goed bereikbaar via de snelweg A(km tot autosnelweg). Vanaf onze BB is het minuten lopen tot NS station Nuth.


Te voet, met de fiets, auto of motor bent u snel op de mooiste locaties. De Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land. We verdedigen de belangen van álle gezinnen in Vlaanderen en Brussel.


Onze missie: jouw gezinsleven aangenamer maken. Met voordelen en kortingen. Met handige diensten en boeiende activiteiten in jouw buurt. En met raad en advies op maat van jouw gezin.


Wij bieden sportieve activiteiten en outdooractiviteiten aan voor scholen, verenigingen, groepen, vrijgezellendagen. U kunt bij ons terecht voor een grote variatie aan uitdagende sporten om en rond de zee en het strand. Blijf op de hoogte van activiteiten en nieuws uit het bezoekerscentrum.


Win vrijkaarten voor De Museumfabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts