dinsdag 28 maart 2017

Wat zijn de 7 schoonheden kind

De zeven schoonheden Baal jij van een spleetje tussen je tanden of verberg je je sproeten met liters make-up? Dat hoeft niet langer, want jij bezit namelijk één van de schoonheden. We hebben allemaal wel iets over de zeven schoonheden gehoor maar wat zijn de zeven schoonheden nou precies? Wat voor een persoonlijkheid heb jij?


Ben jij mooi volgens de schoonheden ? Doe deze test en je komt erachter. Soms kijk je nog eens twee kee… Soms kijk je nog eens twee kee… Schoonheden , ijdeltuiten, aantrekkelijk en afstotende mensen Mensen, er zijn knappe mensen, mooie mensen, echte klassieke schoonheden , ware ijdeltuiten. Fysiek aantrekkelijke personen zijn populairder, minder het onderwerp van pesten en treiteren, en presteren beter. Make-up en cosmetica worden dikwijls aangewend om de eigen schoonheid te verhogen. Wat zijn de schoonheden ? Maar trek je niet te veel aan van deze zeven schoonheden.


Wat de een mooi vindt, vindt de ander niet zo mooi en andersom! Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je geen schoonheid kan zijn als je geen van deze zeven schoonheden bezit. En je bent ook niet automatisch heel mooi naarmate je meerdere van deze schoonheidskenmerken hebt. Sterker nog, met sproeten of een spleetje tussen de tanden is echt niet iedereen even blij. De schoonheden … ze hebben altijd al tot de verbeelding gesproken.


Wat zijn de 7 schoonheden kind

Ze zouden ontstaan zijn in de zeventiende eeuw in Frankrijk en zijn ook nu nog bekend. Benieuwd hoeveel er van toepassing zijn op jou? Natuurlijk is ieder mens op zich uniek en prachtig. In dit artikel ga ik het hebben over de schoonheden en de kenmerken hiervan. We gaan even terug naar de 17e eeuw in Frankrijk.


Geen baard meer die een jongetje in zijn pubertijd zou dragen, maar een baard waar ik als man trots op mag zijn. Het was een proces van vallen en opstaan, want het duurde een jaar voordat mijn baard zover was als hij nu is. De voorgaande keren ging ik vaak de mist in, want voor de maand voorbij was verknipte ik mijn menselijke bonsaiboom alweer.


Wat zijn de 7 schoonheden kind

Wie precies de schoonheden heeft bedacht is niet bekend. Lijsten met vrouwelijke schoonheden (dat wil zeggen uiterlijke kenmerken) dateren uit de 16e eeuw. Het was toen heel gewoon om lijsten te maken hierover.


Welke van de zeven schoonheden heb jij? In iedereen zit wel een beetje beauty verscholen. Test hier of jij een of meerdere van de zeven schoonheden hebt!


Ook voor hen bestaan er een aantal uiterlijke kenmerken die het mooist beschouwd worden. Sommige liggen voor de han andere verbazen dan weer een beetje… Hoeveel van de mannelijke schoonheden bezit jij? Lees ook: Dit zijn de schoonheden bij vrouwen. Er zijn er zoveel meer. Skip trial month free.


Unsubscribe from RKBS De Paradijsvogel? Sproetjes zijn één van de schoonheden. Wees trots op je sproetjes. Ze behoren namelijk tot één van de schoonheden in het gezicht.


Wat zijn de 7 schoonheden kind

Zoals bijvoorbeeld: In Italië hebben grote neuzen behoorlijk wat aantrekkingskracht, want dat staat voor een sterke persoonlijkheid. Al eeuwen circuleert het lijstje met de zeven schoonheden. Deze schiet echter te kort. Dan moet je dit hebben - That Kind of Vibe Zomersproetjes laten zien dat je hebt kunnen genieten van de zon, en zijn één van de schoonheden ! Faux freckles (neppe sproetjes) kan je maken met Freck. Het beeld van een ‘perfect’ lichaam is de afgelopen jaren nogal veranderd.


Was dat eerst een wulpse Marilyn Monroe maat 4 nu is het size zero. Gelukkig zijn er ook nieuwe sterren die iets anders beweren. Ooit Jennifer Lawrence het woord ‘dieet’ horen zeggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts