dinsdag 21 maart 2017

Horeca over te nemen west vlaanderen

Het eerste beeld is een sfeerbeeld ( horeca ) Deze prachtige horeca zaak staat over te nemen op de markt van Deinze. Er is een volledig ingerichte industriële keuken aanwezig. Deze horecazaak is gelegen in een historisch pand dat. Oost- Vlaanderen - Frituur snack over te nemen Top zaak met zitplaatsen binnen en buiten Hoge omzet, ideaal voor koppel die wil werken ! West - en Oost- Vlaanderen. Deze zaak met een sterke reputatie en een vast opgebouwd cliënteel heeft alle troeven in huis voor een succesvolle overname.


Horeca over te nemen west vlaanderen

Over te nemen in Baardegem, gelegen in een rustige wijk: “brasserie ‘t stationneken”. Niet gevonden wat je zocht ? We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht horeca west vlaanderen , met prijzen vanaf € 570. Horeca Materiaal Catering alles over te nemen.


Een overzichtelijke lijst van de materialen met info en prijzen vrijblijvend op te vragen. De onderneming bestaat reeds meer dan jaar en heeft een uitstekende reputatie, zowel bij haar privaat cli? Ingevolge familiale redenen wenst de zaakvoerder de vennootschap over te dragen. De omzet situeert zich tussen 4K en 5K euro.


Geen winkel maar leverancier van scholen, ziekenhuizen, rusthuizen,. Overname bvba met inbegrip van mooie woning, ateliers, voertuigen, inrichting en klantenbestand. De uitbaatster die het sedert jaar en dag doet, is aan rust toe en wil haar zaak overlaten. Hoeveel is uw huis waard?


Restaurant, gelegen in de Rupelstreek bekend voor zijn verse en eerlijke keuken gebracht in een trendy kader. Daarin kaarten ze bijvoorbeeld de afschaffing van de vestigingswetgeving aan. Iedere partij kreeg ook de kans om hun visie op de horeca te verwoorden. YOUNG CHEFS TEAM SCOORT MET KEER ZILVER OP CULINARY WORLD CUP IN LUXEMBURG - Duration: minutes, seconds.


Horeca over te nemen west vlaanderen

Bekijk onze vacatures en geef je carrière een boost! OVER TE NEMEN – VLAANDEREN Houtbewerkingsgereedschap en machines, handel, ontwikkeling en productie (Company of onderneming) De onderneming is meer dan jaar actief in de verkoop en distributie van houtbewerkingsgereedschappen en -producten en de ontwikkeling en de productie van machines voor houtbewerking in een niche. Brugge en Brugse Ommeland. Elke ondernemer heeft zowel positieve verhalen te vertellen over zijn zaak, als verhalen van twijfel, onzekerheid en frustratie.


Er valt veel te leren van elkaars successen en tegenslagen. Alle info, werkaanbiedingen, werkzoekenden en overnames,kan je hier plaatsen, nodig zelf vrienden uit. Vind eenvoudig je nieuwe job.


Alle activiteiten en uitstappen in Lokeren van het type Horeca. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Of ze proberen de zaak over te nemen.


Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Vergelijkbare zoekopdrachten voor horeca te huur zonder overname. De federatie vraagt om cafésnacks niet als voeding te beschouwen. Exclusive drankenhandel voor particulieren als zowel HORECA over te nemen gelegen te Limburg-groot Hasselt.


De regelgeving is van toepassing op alle nieuw te bouwen, te herbouwen, te verbouwen of uit te breiden gemeenschappelijke publiek toegankelijke verbruiksruimtes van meer dan 1m², de niet-gelijkvloerse delen van deze ruimtes en het bijhorend sanitair evenals de weg ernaar toe. Avelgem Veel horeca -uitbaters nemen een afwachtende houding aan en durven geen overhaaste beslissingen te nemen nu de witte kassa ingevoerd wordt. Tientallen ondernemingen uit HORECA sector over te nemen. Dit zijn onder andere over te nemen restaurants, cafés,. Een zeer verzorgde en volledig ingerichte frituur op zeer goede locatie.


De zaak is gelegen op een zeer drukke baan en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Archieven Centrum Voor Afstandsonderwijs. Wenst u te wonen op een sublieme locatie met 360° vergezicht over.


Polyvalent handelspand en vergunning horeca over te nemen in Brussel. En dat in tijden dat horeca aan de top staat bij de faillissementen. We geloven er 1 in”, zegt het koppel.


GOED DRAAIENDE BROODJESZAAK OVER TE NEMEN TE LEUVEN CENTRUM UITSTEKENDE LIGGING TUSSEN LADEUZEPLEIN EN BONDGENOTENLAAN VERKEERSVRIJE STRAAT VAST CLIENTEEEL VEEL STUDENTEN BANKEN WINKELS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts